А дівчатка вже виросли: як виглядають дорослі доньки Олександра Пономарьова та Юрка Юрченка (ФОТО)

Серед знаменитостей чимало багатодітних батьків. Зокрема, спромоглися на народження та виховання трьох дітей Олександр Пономарьов та Юрко Юрченко. Особливо ніжно татусі ставляться до доньок.

Олександр Пономарьов

З Оленою Мозговою співак нажив спільну доньку Женю. Також артист практично виховав Зою, яку продюсерка народила від іншого чоловіка. Пономарьов удочерив дівчинку, тож вважає за свою. Вона теж ставиться до татуся з привітністю.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

Євгенії нещодавно минуло 26 років. Дівчина вже зовсім доросла. Привітати особисто рідну кровиночку знаменитий чоловік не міг, а у мережі написав побажання. Чимало теплих слів на адресу іменинниці сказала й мама Олена Мозгова, назвавши “сонечком”, “квіточкою”, “красунею” та “розумницею”.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

Ще в Пономарьова є син Сашко від стосунків з Вікторією. На жаль, цей шлюб розпався саме через те, що в будинку артиста разом із ними жила ще й Женя. На закиди другої дружини щодо дівчини Олександр тоді відрізав: “Я дітей на жінок не міняю”.

Юрко Юрченко

Виконавець безсумнівного хіта 90-их років “Я йду” вже давно позбувся довгого кучерявого волосся. Змінив сценічне ім’я на Юркеш, а репертуар в артиста тепер у стилі важкого металу.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

І хоча музикант має трьох дітей, закосити від армії йому не вдалося, оскільки старша донька Юлія Юрченко вже зовсім доросла – відзначила 20-ліття. Та він і не збирався цього робити – пішов добровольцем.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

Вдачею старшенька вдалася у тата – така ж весела. Юрій називає Юлію “кицюнею” й жартує, що тепер може послати її в магазин за пивом. Захищати Юрченку є кого. Окрім старшої доні у нього є ще двоє синів. Найменшому з них 11 років.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.