Зіркові зашквари: Андрій Данилко викрав племінника в сестри, а Горбунов так і не зняв кіно на мільйони

Скандали за участю зірок в українському шоу-бізнесі – не рідкість. Читайте нижче, в які зашквари потрапляли Андрій Данилко і Юрій Горбунов і чим все скінчилось.

Зіркове життя завжди сповнене не тільки зльотами і радісними моментами, але й падіннями і неприϵмними ситуаціями. Наприклад, в житті Андрія Данилка, що створив блискучий образ Вϵрки Сердючки – колись була історія, повʼязана з викраденням.

Свої неприϵмні моменти траплялись і в житті телеведучого Юрія Горбунова. Більш детальніше про ці зіркові історії розповість “Один Факт”.

Юрій Горбунов так і не зняв кіно на мільйони

В минулому, 2023 році телеведучий і чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов опинивсь в центрі скандалу. Він, як власник студії кінозйомки “Прототип Продакшн” запланував зняти серіал з 24-х серій під назвою “СМТ Інгулець”. Від держави Горбунов та його творча команда запросили на зйомки дотації в розмірі 33 мільйонів гривень.

Компанія Горбунова стала одніϵю з переможниць мистецького конкурсу від державного підприϵмства “Мультимедійна платформа іномовлення України”.

Юрій Горбунов так і не зняв кіно за 33 мільйони
Юрій Горбунов так і не зняв кіно за 33 мільйони

Виділення такої великої суми грошей під час російсько-української війни відразу було розкритиковано. Одним з перших на ситуацію навколо фільму від Юрія Горбунова за мільйони звернув увагу Ігор Кондратюк. Він особисто звернувся до Горбунова із проханням обдумати все більш ретельно і не використовувати державні кошти на зйомки.

Згодом Юрій Горбунов вийшов в ефір з офіційним розʼясненням щодо ситуації із його проектом. Він розповів, що за виділені гроші буде робити кінопродукт, який повністю втілив в собі українське сьогодення. До того ж, гумористичний контент типу цього серіалу дуже важливий для емоційного розвантаження військових.

Втім, через деякий час Юрій Горбунов змушений був відмовитись від державного фінансування свого гумористичного кінопроекту.

Андрій Данилко викрав в сестри свого племінника

Декілька років тому Андрій Данилко поділився скандальною історіϵю, яка трапилась в його родині. Оскільки в Андрія немаϵ ані своїх дітей, ані дружини — він намагався опікуватись… своїм племінником (сином сестри Галини).

На Андрія Данилка заявила в поліцію власна сестра
На Андрія Данилка заявила в поліцію власна сестра

Трапилась ця історія багато років тому і наробила такого лиха, що Данилко навіть перестав спілкуватись із сестрою. За словами артиста, колись він побачив, що племінник почуваϵ себе не дуже добре і вирішив покласти його на обстеження до кліники. Сестрі ж про те, де знаходиться її син — не сказав. Як пояснив Андрій Данилко – він вчинив так тому, що його родичка маϵ доволі нестабільний характер і ϵ дуже конфліктною людиною.

Сестра у відповідь звинуватила відомого артиста… у викраденні дитини на органи. І написала заяву до поліції. Поліціянти приїхали за головним винуватцем історії до музичної студії, щоб заарештувати.

Але побачивши артиста – відразу дали задню. Правоохоронці зазначили, що сестра Данилка “з дивацтвами”, але не відреагувати на її заяву вони не змогли.

Артист розповів, що після того випадку йому стало погано і він повністю припинив спілкування із сестрою. Довгий час він відхрещувався від будь-яких контактів із Галиною, але із племінником звʼязок підтримував і навіть подарував йому квартиру.

Втім, через декілька років емоції вщухли і Андрій Михайлович Данилко все ж пішов на примирення із сестрою. Щоправда, сталось це через сумні обставини. Їх знов зблизила… смерть мами, яка померла на 83-му році життя.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?