Вилиці як у Анджеліни Джолі, а погляд гордий: Софія Ротару показала, якою була в день свого весілля

Софія Ротару – популярна співачка, якій цього року виповниться 77 років. Артистка показала, якою була у день власного весілля з Анатоліϵм Євдокименко. "Один факт" покаже архівні кадри в матеріалі.

Співачка Софія Ротару — справжня національна легенда, яка за 76 років свого життя встигла не тільки створити велику кількість творчої спадщини, але й пізнала особисте щастя.
В житті Софії Михайлівни Ротару був лише один чоловік: Анатолій Євдокименко. Вони побралися законним шлюбом в далекому 1968 році, в рідному селищі співачки – Маршинцях.

Анатолій Євдокименко мав статус народного артиста України і керував ансамблем “Червона рута”. В шлюбі із ним у Софії Ротару народився ϵдиний син Руслан.

Анатолій Євдокименко вмер від інсульту в жовтні 2002 року. Йому виповнилось на той момент 60 років. Софія Ротару після смерті чоловіка залишилась самотньою, але завжди у річницю весілля чи інші памʼятні родинні дати згадуϵ коханого.

Нещодавно Софія Михайлівна показала архівні світлини з власного весілля із Євдокименко. На ній співачка – ще зовсім юна, із вираженими вилицями, чорнява і усміхнена. На Софії Михайлівні — розкішна весільна сукня із фатою і бокалом в руці, що наповнений шампанським.

Софія Ротару показала архівні світлини зі свого весілля із Анатоліϵм Євдокименко
Софія Ротару показала архівні світлини зі свого весілля із Анатоліϵм Євдокименко

Молода наречена щиро усміхаϵться на світлині, а під фото молодят стоїть дата святкового заходу: 22 вересня 1968 року.

Софія Михайлівна Ротару прожила в законному шлюбі із Анатоліϵм Євдокименко 34 роки.

Хвороби спіткали чоловіка співачки ще з початку 90-х років. Відомо, що керівний ансамблю “Червона рута” перехворів на онкологію, але зміг успішно вилікуватись. В 1998 році в родині Софії Михайлівни Ротару трапилась нова біда: в чоловіка стався перший інсульт. Після нього він відновився, але потім пережив другий удар і третій, який був останнім для нього.

Софія Ротару дуже болюче переживала втрату коханого і після цього вже більше ніколи не вийшла заміж. Їх історія кохання розпочалась, коли співачці було лише 17 років. Юна Софія перемогла в конкурсі творчої самодіяльності і отримала можливість знятись для обкладинки журналу “Україна”.

23-річний Анатолій Євдокименко, який на той момент служив в Чернівцях — побачив цю красуню в журналі і відразу закохався. Після завершення служби він знайшов Софію Ротару і вони пішли далі разом по життю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?