Чому розлюбили Потапа, Влада Яму і переможця “Холостячки” Еллерта: а колись були улюбленцями українців

Хореограф Влад Яма, музикант Потап і гуморист та екс-холостяк Олександр Еллерт колись були улюбленцями багатьох українців. Дізнайтесь, чому згодом вони потрапили у немилість.

Деякі з українських зірок після 2022 року розгубили багатьох зі своїх шанувальників. Серед тих, кого розлюбили українці, опинився репер Потап, танцюрист Влад Яма і екс- “Холостяк” Олександр Еллерт. Дізнайтесь, в чому ці знаменитості провинились перед фанатами.

Потап

Український артист Олексій Потапенко (репер Потап) з перших днів повномасштабного вторгнення росії потрапив у немилість. Колишні фанати здійняли хвилю хейту через те, що музиканту вдалось за 5 днів до 24 лютого виїхати за кордон разом зі своϵю дружиною Анастасіϵю Каменських.

Потап розповів, як пережив хейт з боку українців
Потап розповів, як пережив хейт з боку українців

Пара опинилась в іспанському Мадриді через роботу, а разом із ними чомусь виїхали і їхні матері. Повернення було заплановане на 25 лютого, але на той момент всі авіарейси вже відмінили, тому Потап залишився відсиджуватися за кордоном. Звідти він постійно висловлював слова підтримки в бік України. Однак хейт не припинявся. Співвітчизники обурювались, що в той час, коли справжні чоловіки боронять державу, музикант й не думаϵ повертатись і знаходиться у безпеці.

Олександр Еллерт

Стендап-комік та екс учасник телешоу “Холостячка” Олександр Еллерт також відчув на собі велику хвилю хейту. Він, як і Потап — зміг виїхати за кордон вже після 24 лютого. Еллерт разом із родиною переїхав до Америки, що спричинило обурення суспільства.

Стендап-комік Олександр Еллерт розповів, за що його хейтять українці
Стендап-комік Олександр Еллерт розповів, за що його хейтять українці

Користувачі соціальних мереж неодноразово нарікали Олександру на те, що він зробив зовсім не чоловічий вчинок. Деякі намагались дізнатись, як Еллерту вдалося виїхати за кордон після початку повномасштабного вторгнення. Адже для чоловіків його віку це вважаϵться незаконним.

Олександр Еллерт довгий час відмовчувався, але згодом все ж вирішив прояснити ситуацію. Він розповів, що виїхав з країни цілком офіційно. Ані президент, ані Міністерство культури ніяким чином до його виїзду з країни непричетні. Стендап-комік, який в мирні часи писав жарти для компанії “Квартал 95”, зміг покинути країну через те, що в нього ϵ певні вади зі здоровʼям.

Влад Яма

Хореохраф Влад Яма розповів про хейт
Хореохраф Влад Яма розповів про хейт

Велетенське цунамі хейту ринуло і в бік танцюриста Влада Ями, який теж покинув Україну після початку військових дій. Влад і його родина опинились в США. Хореограф довгий час мовчав і просто видаляв негативні коментарі у соціальних мережах.

Одного разу Влад Яма оприлюднив у соціальних мережах світлину в Майамі, що здійняло чергову хвилю обурення. Багато хто з українців закликав Яму повернутись до України та вступити до лав ЗСУ, щоб боронити державу.

Хореограф вирішив відповісти на хейт одніϵю влучною фразою. Мовляв, в кожного своя думка, а він не бачить ніякого сенсу у тому, щоб комусь і щось доводити.

Нові статті

Схожі статті

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?