Вагітні і стильні: які сукні носять українські зірки при надії — Джамала в зеленій, а Лілія Ребрик в білій

Вагітність – зовсім не привід забути про стильний одяг. Джамала і Лілія Ребрик довели, що при надії можна виглядати на всі 100%. Дивіться в добірці від "Один Факт", які сукні обрали вагітні зірки.

Вагітність зірок завжди ставала предметом обговорень в українському суспільстві. І не тільки тому, що хтось із знаменитостей наважився народжувати у віці за 40 або ж до 18-ти. Стиль та одяг, який для себе обирають майбутні матусі з числа знаменитостей – цікавить українців не менше. “Один факт” пропонуϵ читачам подивитись на фасони суконь, які носили на останніх тижнях вагітності Джамала і Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик

Телеведуча Лілія Ребрик восени 2023 року повідомила про свою третю вагітність. З тої пори протягом усіх 9 місяців прихильники телезірки спостерігали за змінами в образі майбутньої мами. Звісно ж, що Лілія Ребрик обирала для свого “вагітного” гардеробу просторі і зручні речі.

Біла сукня вагітної Лілії Ребрик
Біла сукня вагітної Лілії Ребрик

Наприклад, для родинної фотосесії, яку знаменитість влаштувала минулої осені разом зі старшими доньками і чоловіком Андріϵм Диким — Лілія обрала довгу сукню світлого відтінку із довжиною в підлогу. В такому одязі для вагітних дійсно дуже зручно і комфортно. Сукня від вагітної Лілії Ребрик не обмежуϵ рухів, не стискаϵ великий живіт і в той же час вигідно підкреслюϵ його форму.

Джамала

Українська співачка Джамала зараз знаходиться на останніх тижнях вагітності. Її величенький живіт вже не сховаєш під жодною сукнею. Втім, це й не потрібно, адже навіщо ховати найпрекрасніший стан, в якому перебуваϵ зараз ця чудова артистка?

Зелена сукня Джамали при надії
Зелена сукня Джамали при надії

Декілька днів тому Джамала представила на урочистому заході свій новий музичний альбом під назвою “QIRIM”. На презентацію співачка прийшла в сукні зеленого кольору довжиною нижче коліна із глибоким декольте.

Сукня вільного крою зробила образ вагітної артистки просто ідеальним і чудово підкреслила великий живіт. Джамала при надії доповнила цю сукню подовженим піджаком вільного крою із джинсової тканини.

Нові статті

Схожі статті

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?

Місячний календар городника на травень 2024: коли у відкритий ґрунт посадити кабачки, щоб врожай був гарним

Кабачки — овоч не примхливий. Тому вони дають гарний врожай навіть тоді, коли за ними майже не доглядають. "Один факт" назве найкращі дні для посіву кабачків.