У вишиванці наварила борщу і песика в лазню зводила: Леся Нікітюк показала, як до мами в гості зʼїздила

Леся Нікітюк після Великодня приїхала в гості до мами. І продемонструвала майстер-клас з життя в селі: наварила борщу і зводила улюбленого песика в лазню. Більше фото і деталей дізнайтесь далі.

Леся Нікітюк після святкування Великодня вирішила відвідати родичів в селі. Телезірка поїхала в гості до мами і показала прихильникам, що вміϵ не тільки публіку розважати, а й по господарству поратись.

Вдома у мами Леся не розслаблялася, а відразу ж прийнялась варити борщ. Та й не простий, а в казанку — на сільській плиті. Телеведуча додала туди картоплі, потім засмажку з буряками і свіженьку молоду капусту.

Леся Нікітюк наварила борщу
Леся Нікітюк наварила борщу

Поки борщ варився – Леся Нікітюк встигла зробити селфі із рідною бабусею та показати інших родичів, серед яких були й діти у вишиванках.

Сама Леся також вдягнула вишиванку, а ось її мама, навпаки – позувала на світлинах у новеньких шортах.

Одним з головних героїв в родинній фотосесії від Лесі Нікітюк став її песик Рафаель. Кудлатий улюбленець розташувався посеред бруківки, замотаний в яскраво-червоний рушник.

Леся Нікітюк з бабусею і родичами та її песик Рафік після лазні
Леся Нікітюк з бабусею і родичами та її песик Рафік після лазні

Леся розповіла у відео, що її улюбленець — тільки після лазні і тому вдяг рушничок — щоб не так прохолодно було.

Також телеведуча похвалилася цукеркою-півником на довгій паличці, яку їй вдалось придбати в своϵї родички-школярки. За словами Нікітюк — вона купила в дівчинки цукерку за 200 гривень, а ось в школі вона продаϵ свої солоденькі кондитерські вироби за 15 гривень.

Леся Нікітюк з улюбленою бабусею та її славетний борщ
Леся Нікітюк з улюбленою бабусею та її славетний борщ

“Один факт” нагадуϵ що Леся Нікітюк незважаючи на велику родину — ще не знайшла свою другу половинку. Довгий час їй приписували службовий роман із колегою по шоу “Хто зверху?” Сергіϵм Притулою. Втім, їх романтичні відносини були лише грою на публіку в межах телешоу. Насправді Леся живе наодинці і виховуϵ поки що тільки песика на імʼя Рафаель.

Леся Нікітюк в гостях у мами
Леся Нікітюк в гостях у мами

Наприкінці 2023 року стало відомо, що Леся Нікітюк переїхала зі своϵї розкішної квартири в столиці на нове місце проживання. Одніϵю із родзинок нового житла телезірки стали дзеркала від українського виробника.

Нові статті

Схожі статті

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.