Покинула Дантеса та пішла до друга: як виглядає чоловік Наді Дорофєєвої, який зробив її “матір’ю”

Шлюб Наді Дорофєєвої з Володимиром Дантесом тривав 7 років і видавався дуже міцним. Та в один день усе змінилося. Співачка сповістила, що розлучається. Наступного дня стало відомо ще дещо.

Новина про розлучення зіркової пари Дорофєєвої та Дантеса неабияк приголомшила фанів цієї зіркової родини. Надя з Володею завжди викладали веселі відео зі свого життя. Тому й складалося враження, що у них все прекрасно.

Як виглядає другий чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін

Спочатку всі подумали, що це якийсь невдалий жарт. Голубки посварилися, а потім знову зійдуться та почнуть воркувати один з одним. Але ні. За повідомленням про розлучення відбулося й власне розлучення та продаж спільного будинку.

Як виглядає другий чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін

Невдовзі стало відомо, хто розлучив цю ідеальну сім’ю. Виявляється, Володя сам привів додому винуватця проблем із дружиною. Спочатку Дантес подружився з Мішею Кацуріним. Щось там намагалися записати з ресторатором.

Як виглядає другий чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін

Потім стали зустрічатися сім’ями. Відзначали свята й навіть виїжджали всім гуртом на відпочинок до теплих країв. Коли Надя з Вовою усвідомили, що більше не кохають одне іншого, невідомо. Але це сталося, й залишатися далі разом було вже недоцільно.

Як виглядає другий чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін

Невдовзі Надю стали бачити з Кацуріним, який наступного ж дня сповістив про розлучення зі своєю дружиною. А Дантес почав зустрічатися з колишньою товариша Дашею Кацуріною.

Шанувальники Дорофєєвої весь час мріяли, що Надя врешті народить дитинку. Тепер в артистки автоматом з’явилося відразу двоє дітей, адже в її другого чоловіка Міші є син Іванко й донечка Саша. Отак і вийшло, що Дорофєєва стала мамою, а Дантес татом одних і тих же малюків. А спільних так і не спромоглися завести, допоки жили разом.

Нові статті

Схожі статті

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.