Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.

На заваді родинному щастю акторської сім’ї Дар’ї Легейди та Дмитра Сови стала тривала розлука. Торік Дмитро пішов боронити Україну в ЗСУ. Дар’я теж поривалася податися за коханим чоловіком і стати медикинею, та поки чекає на мужнього благовірного вдома.

Дмитро Сова зробив коханій Дар’ї Легейді найкращий подарунок

Натомість чоловік придумав, як зробити дружині надзвичайно приємний сюрприз. Легейда саме перебувала у Хмельницькому, де відбувалася презентація стрічки “Крашанка”, в якій акторка зіграла одну з головних ролей.

Найкращим подарунком, який тільки могла уявити собі дівчина, став приїзд Дмитра. Сову відпустили на кілька днів у відпустку, тож він відразу подався туди, де перебуває його кохана. Дар’я розповіла oboz.ua:

“Навіть попри те, що ми на відстані, насправді – поряд одне з одним. Я відчуваю його підтримку, і, сподіваюся, він так само”.

Так, їхнє щасливе життя було перервано війною. Вони не встигли насолодитися спілкуванням одне з одним. Але навіть перебуваючи на відстані, намагаються робити все, щоб “полегшити цей страшний час один для одного”.

Дмитро Сова зробив коханій Дар’ї Легейді найкращий подарунок

Легейда, попри радість від несподіваної зустрічі, яка для неї краща за всі діаманти світу, відзначила, що чоловік у війську дуже змінився. Він став набагато менше посміхатися:

“В якийсь момент мені здалося, що він якось навіть згас”.

Звісно, там, де перебуває Дмитро, не до веселощів. Раніше Сова полюбляв багато подорожувати, бігав марафони. А нині переживає зовсім інші емоції. Попри це, Дар’я не втрачає надію:

“Життя продовжується, єдине: хочеться бачитися з чоловіком частіше”.

Нові статті

Схожі статті

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.