Це був не один раз: Тоня Матвієнко зізналась, скільки разів була на межі розлученням з Арсеном Мірзояном

Відома співачка Тоня Матвієнко розповіла подробиці особистого життя з чоловіком Арсеном Мірзояном: чи все так добре, як здається з першого погляду?

У інтерв’ю в програмі “Ближче до зірок”, відома українська співачка Тоня Матвієнко розкрила деталі свого особистого життя, звертаючи увагу на дві складні кризи, які виникли у її семирічному шлюбі з колегою по сцені, виконавцем Арсеном Мірзояном.

Тоня Матвієнко розповіла про кризи з чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко розповіла про кризи з чоловіком Арсеном Мірзояном

На думку знаменитості, обидві кризи у стосунках із чоловіком виникли в період повномасштабного вторгнення. Вона зазначила, що перший раз вони з Арсеном почали відчувати певні непорозуміння між собою та відчуженість, коли вона повернулася з молодшою донькою Ніною до України після тривалого перебування за кордоном.

Тоня Матвієнко розповіла про кризи з чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко розповіла про кризи з чоловіком Арсеном Мірзояном

Друга криза настала у житті Тоні після втрати її легендарної матері. 8 жовтня 2023 року Ніна Матвієнко пішла з життя через рак, всього за два місяці після діагностики хвороби.

Спочатку Арсен взагалі не чіпав жінку та думав, що їй просто треба час, щоб побути на самоті, але з часом він почав більше вникати в ситуацію і розуміти потреби дружини. Він проявив велику підтримку і готовність допомогти їй у важкий момент.

Тоня Матвієнко розповіла про кризи з чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко розповіла про кризи з чоловіком Арсеном Мірзояном

Під час другого етапу кризи в стосунках, який був пов’язаний із втратою матері Ніни Матвієнко, Тоня розповіла, що в цей важкий період для неї Арсен став сильною опорою і підтримкою, хоча раніше він уникав цього. За словами співачки, чоловік став більш емпатичним та відповідальним. Тоня розповіла, що коли їй було сумно чи важко, він завжди був поруч та робив все можливе, щоб полегшити її стан.

Артистка вважає, що ці етапи допомогли їй побачити нові якості та сторони в Арсені, і вона вдячна за його підтримку та розуміння у важкі часи.

Нові статті

Схожі статті

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.