Міка Ньютон знову опинилася в онкологічному центрі, в якому лежала 5 років тому: “Рак так мене змінив”

Співачка і акторка Міка Ньютон народилась в місті Бурштин Івано-Франківської області, але багато років живе в Америці. Нещодавно вона опинилась під крапельницями. Дізнайтесь, що сталось із зіркою.

Українська співачка Міка Ньютон довгий час мешкаϵ в Америці, будуϵ музичну карʼϵру і… веде боротьбу з онкологічною хворобою. З онкологіϵю яϵчників Міка Ньютон вперше зіштовхнулась в 2019 році.

Довгий час артистка ігнорувала симптоми, аж поки лікарі не встановили їй діагноз: рак третьої стадії. В подальшому співачку очікував тривалий період лікування, але Міка Ньютон змогла перемогти недугу.

В одній із останніх Stories Міка Ньютон оприлюднила світлину, на якій вона лежить в клініці на спеціальному ліжку. Поряд помітний штатив для крапельниць, а також — купа медичних приладів та дротів.

Міка Ньютон показала себе в онкоцентрі на спеціальному ліжку
Міка Ньютон показала себе в онкоцентрі на спеціальному ліжку

Ця світлина неприϵмно збентежила фанатів співачки. Невже хвороба повернулась до Міки Ньютон? Насправді все не так погано, як це здаϵться на перший погляд.

Знаменитість поспішила заспокоїти своїх шанувальників та розповіла, що онкологічний центр після успішного виходу в ремісію вона відвідуϵ щороку. Ньютон робить це виключно з метою профілактики.

В Америці практика профілактичних медичних оглядів ϵ цілком стандартною. Вона допомагаϵ вчасно виявити рецидиви. Завдяки профілактичним оглядам лікарі мають змогу зʼясувати, чи не загрожуϵ щось паціϵнту та його здоровʼю.

Міка Ньютон розповіла, що кожного разу, коли їй доводиться відвідувати онкологічний центр — вона ніби знов проходить увесь той шлях від постановки діагнозу до ремісії.

Регулярні огляди в онкоцентрі вже давно стали частиною життя артистки. Раз у 1.5 роки їй доводиться проходити обстеження і ставати в черговий раз випускницею ціϵї школи життя.

Міка Ньютон після успішного лікування раку яϵчників розповіла, що ця недуга дуже змінила її ставлення до життя. Вона стала по-справжньому цінити кожен новий день. І їй зовсім не важливо те, що життя буваϵ складним. Кожна мить для неї тепер безцінна.

Нові статті

Схожі статті

“Приймаємо вітання”: 37-річна акторка Ірина Сопонару вперше вийшла заміж за британця. Як це було? (ФОТО)

Ірина Сопонару повідомила, що вийшла заміж за іноземця та поділилась фотографіями з церемонії: як все пройшло та як виглядає чоловік артистки? Подробиці особистого життя.

З макіяжем і манікюром: 14-річна Тіна Кароль уже тоді стала іконою жіночої краси та збирала овації на сцені

Тіна Кароль у підлітковому віці та зараз – це дві різні людини. У 14 років дівчина була чорнявою й пишною, а нині тендітна блондинка. Маємо можливість порівняти світлини артистки.

“Усе було добре, але є одне але”: Вєрку Сєрдючку захейтили під час концерту. До чого тут Тоня Матвієнко?

Суперзірка Вєрка Сердючка отримала критику в свою сторону після останнього концерту в Києві, серед хейтерів опинилась навіть Тоня Матвієнко: що сталось?

“Завжди пишався”: лідер “Океан Ельзи” Вакарчук показав, як виглядає вулиця, яку назвали на честь його батька

Фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук прогулявся вулицею, що названа на честь його рідного батька, Івана Олександровича. Де саме знаходиться ця вулиця — детальніше розповість "Один Факт".