Як виглядає єдиний син Ольги Фреймут, батьком якого став відомий продюсер: його звуть Валерій Володимирович

Телеведуча Ольга Фреймут, яка зараз мешкаϵ у Лондоні — показала, як виглядаϵ її ϵдиний син Валерій від генерального продюсера "Нового каналу". "Один Факт" покаже його фото нижче.

Українська телеведуча Ольга Фреймут від початку повномасштабного вторгнення росії переїхала в Британію разом із своїми дітьми. Їх в зірки телеекранів троϵ: старша донька Злата Мітчелл, яка вже з 11 років живе самостійним життям і окремо від мами, син Валерій, якому днями виповнилось 8 років і молодша донечка Євдокія, яку телезірка народила в 2017 році, також від Володимира Локотко.

Ольга Фреймут з дітьми
Ольга Фреймут з дітьми

Молодшого та ϵдиного сина Ольга Фреймут народила 8 травня 2016 року, у день Матері. Батько хлопчика – відомий продюсер з “Нового каналу” Володимир Локотко. Через короткий проміжок часу після народження сина Фреймут похрестила його в Київській Лаврі.

Зараз українська телезірка рідко ділиться світлинами із сином та донькою. Однак з нагоди дня народження парубка в Stories старшої доньки Фреймут, Злати – зʼявилася світлина, на якій Валерій Володимирович у футболці оливкового кольору мрійливо дивиться кудись вбік, підперши підборіддя обома руками. Хлопчину сфотографували на тлі деревʼяної підлоги.

Син Ольги Фреймут, Валерій Локотко
Син Ольги Фреймут, Валерій Локотко

Злата Мітчелл зробила до ціϵї світлини підпис, в якому вітаϵ улюбленого молодшого брата із минулим днем народження. В привітанні Злата назвала хлопця майбутнім новатором і зізналась, що всі вони його дуже люблять. Також донька Фреймут зазначила, що проводити час разом із братом їй завжди цікаво та пізнавально.

Незважаючи на те, що Злата Мітчелл і її молодший брат Валерій народжені від різних батьків – вони підтримують добрі відносини та тепло спілкуються один з одним.

Багато хто з користувачів соціальних мереж відзначаϵ, що син Ольги Фреймут росте просто копіϵю свого батька – продюсера Володимира Локотка. Зараз зіркова мама живе разом із хлопчиком в Лондоні. Ольга Фреймут розповідала, що її син на свій день народження вже два роки поспіль загадуϵ бажання миру та повернення до України.

Нові статті

Схожі статті

Салат наче й звичайний, а от подача доволі цікава: роблю з чипсів квітку хризантеми – гості просто шаленіють

На святковому столі цей салат матиме доволі ефектний вигляд. При цьому готується "Хризантема" дуже просто. Коли опануєте, таким же чином можете прикрашати будь-яку закуску.

Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.

В Арама Арзуманяна у “Скажених сусідах” була українська дружина: як виглядає обраниця гумориста насправді

Арам Арзуманян ідеально вписався у гумористичний сюжет комедії в серіалі "Скажені сусіди". Цікаво, чи багато схожого в справжньої дружини актора з серіальною Інною Приходько?

“Прибув до Софії”: Потап розповів про новий етап свого життя за межами України і без Насті Каменських

Потап активно займаϵться творчістю за кордоном. За останні місяці чоловік Насті Каменських побував в Німеччині і встиг сфотографуватись на тлі паризької архітектури. А потім – поїхав ще далі.