“З мамою під пальмою”: 43-річний Потап показав, як виглядав у дитинстві – цей хлоп одружиться з Каменських

Музикант Потап 8 травня відзначив 43-річчя. З нагоди дня народження артист показав фото з дитячого архіву. Подивіться, як виглядав цей хлоп до зустрічі з Настею Каменських.

В середу, 8 травня 2024 року, репер Потап відсвяткував черговий день народження. Музиканту виповнилось 43 роки — ідеальний час для того, щоб підбити певні підсумки, загадати найпотаϵмніше бажання та… пригадати, з чого ж усе розпочиналось.

З нагоди дня народження Потап оприлюднив на своїй сторінці в Instagram архівну світлину з далекого дитинства. На ній він – ще зовсім маленький із модною зачіскою та довгим чубчиком стоїть посеред піщаного пляжу поряд із іграшковою пальмою і своϵю мамою в смугастому купальнику. За спиною в маленького Олексія Потапенка помітне море, в якому купаються численні відпочивальники.

Дитяча фотосесія майбутнього популярного музиканта відбувалась безпосередньо біля води, а в якості декору була використана не лише пальма. Поряд із хлопчиком стоїть іграшковий вовк з гітарою із радянського мультфільму “Ну, погоди!”. Біля ніг хлопчика вмостився ще один мультиплікаційний персонаж — смугастий тигр. Бешкетник Потап для більшого колориту поставив на тигра одну ногу.

Під архівною світлиною Олексій Потапенко поділився своїми спогадами з 25-річного творчого життя. Співак пригадав, як писав свої перші пісні на колінах в 90-ті роки десь у дворах Дарницького району та ДВРЗ. Вже тоді його манив до себе хіп-хоп та реп. Хоча на той момент вони майже не були розвинені в Україні.

Музикант розповів, що його творчий шлях розпочався з перших спроб створити україномовний реп і створення гурту “Вхід у змінному взутті”.

Трохи згодом трапилась доленосна зустріч із Анастасіϵю Каменських, яку Олексій Потапенко порівняв із ніжною та талановитою квіточкою. Разом вони створили знаковий дует “Потап і Настя”, що повністю поміняв їхні життя.

За 25 років творчої діяльності Потап встиг створити власний й могутній центр продюсування і зараз ділиться досвідом з багатьма українськими талантами. З маленького хлопчика, якому вдалось приборкати тигра на пляжі, він перетворився на відомого музиканта, який вміϵ йти до своϵї мети.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?