Багата мама української Леді Гаги з модною стрижкою боб-каре поряд з донькою виглядаϵ, як старша сестра

Українська Леді Гага Камалія показалася поряд із рідною мамою і подарувала їй розкішний букет троянд з нагоди свята, дня Матері. Ці дві красуні поряд виглядають, немов 2 сестри.

Ще декілька днів тому співачка Камалія насолоджувалась спілкуванням із двома своїми донечками, Арабеллою та Мірабеллою. Але настав день Матері і українська Леді Гага пригадала, що вона – теж донька.

Колишня дружина Захура Мохаммада влаштувала теплу зустріч із своϵю мамою. Жінка зі стрижкою боб-каре поряд із Камаліϵю виглядала скоріш як її старша сестра, а не мама.
Камалія висловила безмірну вдячність мамі за те, що завжди ϵ поряд із нею та стаϵ джерелом тепла і сонячного світла.

Українська співачка в день Матері зізналась у тому, що цінуϵ кожен момент, проведений поряд із найріднішою людиною. Вона зазначила, що її щоденним натхненням ϵ безумовна любов, турбота та відданість мами.

Маму Камалії звуть Інна. В передостанній день березня ця моложава жінка відсвяткувала свій день народження. Зіркова донька тоді також привітала її теплими словами і побажаннями, висловивши надію на те, що цей день в її житті буде найщасливішим.

День Матері в міжнародному суспільстві та в Україні відзначають у другу неділю травня, яка в 2024 році припадаϵ на 12 число. В цей день прийнято вітати не тільки матерів, але й вагітних жінок. Свято було запроваджене в 1999 році відповідним наказом українського президента.
Серед інших традицій дня Матері — дарування презентів і квітів своїм рідним та хрещеним матусям. Доньки і сини надсилають мамам вірші і листівки, висловлюють повагу і любов до них.

Історія появи свята почалась з 1908 року. Саме тоді американка Анна Джервіс запропонувала вшанувати памʼять матерів, яких вже немаϵ на цьому світі. Анна розпочала надсилати до різних установ листи з проханням виділити один день на рік і присвятити його матерям. В 1910 році день Матері офіційно затвердили в штаті Вірджинія. Згодом його стали відзначати й в інших регіонах планети.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?