Дві мами і чотири доньки зібрались разом: Лілія Ребрик з нагоди свята показала свою маму із купою онучок

Телеведуча Лілія Ребрик провела минулі вихідні в оточенні найрідніших жінок — мами та доньок. Як виглядаϵ теща Андрія Дикого — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Минулі вихідні видались для ведучої Лілії Ребрик доволі насиченими. Вона похрестила молодшу доньку Аделіну, а ще — відзначила День матері із найріднішими дівчатами — своϵю мамою та трьома донечками. Подивіться як виглядаϵ теща Андрія Дикого в оточенні онучок.

Мама Лілії Ребрик минулої неділі приймала вітання із своїм днем не тільки від зіркової доньки, але й від онучок – Поліни, Діани і новонародженої Аделіни. Щаслива бабуся поряд із не менш щасливою донькою та вже підрослими онучками вбралися в білі наряди в влаштували родинну фотосесію до Дня матері.

Найстарша донька Лілії Ребрик, Діана – заплела розкішну українську косу. Її сестричка Поліна лагідно допомагала знаменитій мамі тримати на руках наймолодшу сестричку, Аделіну. Найменша ж донечка, яку напередодні Дня матері похрестили – солодко спала в лагідних обіймах мами, вкутана, немов пелюстка.

Три покоління жінок із родини Лілії Ребрик зібрались разом, щоб відзначити одне із найважливіших для них свят – День матері.

Найстарша з дівчат — бабуся трьох онучок та мама Лілії Ребрик, виглядала просто бездоганно. На її обличчі сяяла посмішка, адже їй довірили потримати на руках найцінніший скарб — молодшу онуку Аделіну, вкутану в світлу пелюшку та з декоративною прикрасою на маленькому лобику.

Лілія Ребрик зробила до своϵї добірки святкових світлин теплий допис, в якому подякувала власній мамі за підтримку і любов. Також телеведуча відправила у Всесвіт подяку й за те, що й сама вже тричі стала мамою. Зірка українських телеекранів назвала слово “Мама” дуже змістовним і наповненим величезним сенсом. Воно вміщуϵ всього чотири букви і два склади, але, як зазначила Ребрик — сповнене безкордонної любові, ніжності, турботи і щастя.

Життя кожної мами, на думку Лілії Ребрик – це неідеальна картинка, в якій знаходиться місце й щасливим моментам, і безсонним ночам, і втомі, і сльозам. Але все це в сукупності і являϵ собою справжнϵ материнське щастя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?