Дві мами і чотири доньки зібрались разом: Лілія Ребрик з нагоди свята показала свою маму із купою онучок

Телеведуча Лілія Ребрик провела минулі вихідні в оточенні найрідніших жінок — мами та доньок. Як виглядаϵ теща Андрія Дикого — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Минулі вихідні видались для ведучої Лілії Ребрик доволі насиченими. Вона похрестила молодшу доньку Аделіну, а ще — відзначила День матері із найріднішими дівчатами — своϵю мамою та трьома донечками. Подивіться як виглядаϵ теща Андрія Дикого в оточенні онучок.

Мама Лілії Ребрик минулої неділі приймала вітання із своїм днем не тільки від зіркової доньки, але й від онучок – Поліни, Діани і новонародженої Аделіни. Щаслива бабуся поряд із не менш щасливою донькою та вже підрослими онучками вбралися в білі наряди в влаштували родинну фотосесію до Дня матері.

Найстарша донька Лілії Ребрик, Діана – заплела розкішну українську косу. Її сестричка Поліна лагідно допомагала знаменитій мамі тримати на руках наймолодшу сестричку, Аделіну. Найменша ж донечка, яку напередодні Дня матері похрестили – солодко спала в лагідних обіймах мами, вкутана, немов пелюстка.

Три покоління жінок із родини Лілії Ребрик зібрались разом, щоб відзначити одне із найважливіших для них свят – День матері.

Найстарша з дівчат — бабуся трьох онучок та мама Лілії Ребрик, виглядала просто бездоганно. На її обличчі сяяла посмішка, адже їй довірили потримати на руках найцінніший скарб — молодшу онуку Аделіну, вкутану в світлу пелюшку та з декоративною прикрасою на маленькому лобику.

Лілія Ребрик зробила до своϵї добірки святкових світлин теплий допис, в якому подякувала власній мамі за підтримку і любов. Також телеведуча відправила у Всесвіт подяку й за те, що й сама вже тричі стала мамою. Зірка українських телеекранів назвала слово “Мама” дуже змістовним і наповненим величезним сенсом. Воно вміщуϵ всього чотири букви і два склади, але, як зазначила Ребрик — сповнене безкордонної любові, ніжності, турботи і щастя.

Життя кожної мами, на думку Лілії Ребрик – це неідеальна картинка, в якій знаходиться місце й щасливим моментам, і безсонним ночам, і втомі, і сльозам. Але все це в сукупності і являϵ собою справжнϵ материнське щастя.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?