Життя в Америці пішло їй на користь: навіть без “марафету” 45-річна Лілія Подкопаєва світиться від щастя

Лілія Подкопаєва має вигляд зовсім не на 45 років, а принаймні на два десятки років молодше. Спортсменка і мама трьох дітей поділилася свіжою світлиною, де просто сяє молодістю та красою.

На честь Дня вишиванки Лілія Подкопаєва вбралася у синю сукню з білим малюнком і дуже відкритим декольте. Попри те, що вже багато років колишня гімнастка мешкає в Америці, за океаном не забула про рідне українське коріння, відзначивши:

“Вишиванка — це не лише одяг, а й спосіб вираження гордості за свої корені та національну спадщину”.

Шанувальники спортсменки насамперед замилувалися обличчям Лілії. Волосся рівно зачесано на проділ, відкриваючи ідеально гладенький лоб без жодних зморшків. Ніяких мішків під очима чи яскраво виражених носо-губних складок.

45-річна Лілія Подкопаєва виглядає дуже молодо

Подкопаєва нанесла на обличчя мінімум косметики, тож можна роздивитися знаменитість без товстого шару мейкапу, який зазвичай змінює особу до невпізнання. Відчувається, що Лілія за океаном веде здоровий спосіб життя і надихає своїм прикладом наслідувати її ідеальний вигляд.

Жінка могла б собі займатися родинними справами – чоловіком та дітьми, яких у неї аж троє. Натомість постійно проявляє громадянську позицію. Так, Подкопаєву, яка має 3 олімпійські медалі, 5 з чемпіонатів світу та 10 з європейських змагань, страшенно обурює рішення Олімпійського комітету.

45-річна Лілія Подкопаєва виглядає дуже молодо

Лілія намагається достукатися до чиновників від НОК і змусити їх оприлюднити заборону участі в Олімпіаді 2024 російських та білоруських спортсменів. Гімнастка пояснює, що армії цих країн третій рік поспіль ведуть бойові дії на території України, руйнуючи інфраструктуру та вбиваючи її мешканців.

Тож не можна дозволяти їхнім спортсменам виступати на цих престижних змаганнях, навіть якщо це робиться під нейтральним прапором. Треба змусити спочатку вивести війська, а вже потім говорити про спорт, бо він аж ніяк не поза політикою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?