Було кохання, але потім зʼявилась коханка: Остапчук, Мірзоян та Павлік – чому покинули дружин із дітьми

Віктор Павлік, Володимир Остапчук та Арсен Мірзоян відверто зізнались, що покинули свої сім'ї заради коханок: що відомо про особисте життя зірок?

В українському шоу-бізнесі виникало досить багато випадків, коли розлучались та розривали стосунки через те, що з’явились коханки, серед таких опинились – Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук та Віктор Павлік.

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян – талановитий виконавець, який здобув визнання завдяки своїй участі у популярному телешоу “Голос країни”. Під час участі у програмі, він зустрів співачку Тоню Матвієнко, і з першої зустрічі між ними засяяла іскра, яка згодом переросла у справжнє кохання. Їхні спільні моменти та подібні музичні захоплення створили основу для неймовірної близькості, яка виходила за межі відносин просто колег чи друзів.

Арсен Мірзоян та його дружина Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян та його дружина Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко з’явилась у житті чоловіка, коли Арсен був у шлюбі з іншою та виховував двох синів. Перебуваючи у такій складній ситуації, він прийняв рішення покинути сім’ю заради Тоні. Нині зіркове кохання проживає разом та виховує спільну доньку Ніну.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук, відомий своїм талантом як телеведучий, відзначався не лише на телебаченні, а й у сфері особистого життя. Його пристрасть до нотаріусині та блогерки Христини Горняк викликала багато суперечок, оскільки він перебував у шлюбі з Оленою Войченко. Тим не менш, у березні 2020 року Володимир офіційно розлучився з першою дружиною і почав зустрічатись з Христиною. Проте їхні стосунки не тривали довго, і вже восени 2022 року пара оголосила про своє розлучення.

Володимир Остапчук та його друга дружина Христина Горняк
Володимир Остапчук та його друга дружина Христина Горняк

Віктор Павлік

З іншого боку, Віктор Павлік, відомий своєю музикою та харизмою, також відзначився складними змінами у своєму особистому житті. Він перебував у шлюбі з третьою дружиною Лорою Созаєвою, але зустрів молоду шанувальницю Катерину Репяхову, з якою відчув взаємну симпатію.

Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова
Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова

У 2019 році музикант розірвав шлюб зі своєю третьою дружиною, а наступного року одружився з Катериною. Наразі подружжя має сина та планують ще доньку найближчим часом.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?