І квіти дарує, і вечерю готує: Арсен Мірзоян не залишив Тоню Матвієнко голодною навіть за відсутності світла

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян не зважають на плітки довкола свого шлюбу. Що б там не патякали злі язики, а в сім'ї артистів панує справжня ідилія. І байдуже на блекаут та інші негаразди.

Невдовзі Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном відзначатимуть 7 річницю шлюбу. За такий довгий час співжиття пари зазвичай втрачають запал почуттів, а кохання кудись зникає.

Цього не скажеш про наших героїв. Родина артистів поводиться так, неначе зійшлися лише вчора. Арсен приніс коханій дружині величезний букет гвоздик. І не якихось там тоненьких і худеньких квіточок.

Арсен Мірзоян приготував вечерю для Тоні Матвієнко під час відключення електроенергії

Квіти з доволі великими та пишними шапочками пелюсток. Це неабияк потішило дружину. Букет Мірзоян виклав в Інстаграм-сторіз з таким підписом:

“Ти питала, чому й не дарую тобі гвоздики. Вуаля!”

Тоня теж не залишилася осторонь соцмереж. На фото, яке співачка виклала у своїй Сторіз, голоторсий чоловік у пітьмі, озброївшись шахтарським ліхтариком на лобі, несамовито розбирає м’ясну продукцію на кухонному столі.

На плиті вже парує каструля. Часник, морква та спеції вже напоготові. Тож без вечері кохана не залишилася навіть за відключення світла. Антоніна не стрималася й похвалилася спритністю благовірного:

“Світла нема, а вечеря є”.

Сподіваємося, що тарілочку смакоти виділили й тестю Арсена. За життя Ніна Митрофанівна виставила батька Тоні за двері, хоча пліч-о-пліч прожили пів віку. Чоловік був змушений перебратися на дачу, щоб не мозолити очі жінці.

Після смерті мами Тоня запросила татуся повернутися додому. Будинок великий, місця вистачить усім. Та й по господарству Петро Гончар здатен допомагати. Коли Антоніна з Арсенієм зайняті справами, тато й за 8-річною Ніночкою пригляне. Отже, родина об’єдналася.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".