В Арама Арзуманяна у “Скажених сусідах” була українська дружина: як виглядає обраниця гумориста насправді

Арам Арзуманян ідеально вписався у гумористичний сюжет комедії в серіалі "Скажені сусіди". Цікаво, чи багато схожого в справжньої дружини актора з серіальною Інною Приходько?

Арама Арзуманяна ми спочатку бачимо в “Скаженому весіллі”, а потім актор разом із рештою колег перекочував у серіал “Скажені сусіди”. Його дружиною на знімальному майданчику стала Інна Приходько.

За сюжетом подружжя постійно свариться, а потім бурхливо примиряється. Попри те, що вірменин, чоловік перебуває під каблуком у своєї шаленої обраниці. Вони разом весь час замишляють якісь проєкти, що зазвичай завершуються повним провалом.

Арам Арзуманян показав красуню-дружину та дітей

У житті Арам має дружину, яка й віддалено не нагадує Олю з комедійного серіалу. По-перше, вона вірменка, як і комік. Тож, певно, не поводиться з чоловіком, як могла собі дозволити власниця кав’ярні “Княгиня Олька”. Хоча деякі претензії й вона висловлює.

Арам і Христина вже 13 років разом. Пара жила в злагоді й коханні, допоки на світ не з’явилися двоє дітей. Раніше вся увага концентрувалася на берегині домашнього вогнища. Тепер кожен із членів родини потребує, щоб його помітили, і його бажання врахували.

Арам Арзуманян показав красуню-дружину та дітей

Між татом і мамою можуть виникнути “терочки”, якщо Арзуманян пропонує подивитися серіал, а благовірна, наприклад, із задоволенням почитала б книгу. Глава сім’ї певен, що пристрасть нікуди не поділася, просто набула дещо інших форм.

Христині ж здається, що раніше чоловік її палко кохав, а тепер у їхніх стосунках все йде занадто рівно. Звісно, обоє переживають, що довелося покинути свій улюблений Мелітополь, де було створено їхню родину.

Арам Арзуманян показав красуню-дружину та дітей

Щоб нагадати всім, що Мелітополь – це Україна, до того ж столиця черешні, родина влаштувала фотосет у патріотичних футболках. Арам називає місто ласкаво Мєліком. Він його обожнює і певен, що всім гуртом ще обов’язково “прогуляються від Мікрорайону через парк і до Піщаної”.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.