“Родина, родина – від батька до сина”: Віталій Козловський провів час із мамою і показав, як вона виглядає

Співак Віталій Козловський показав, як виглядає бабуся його первістка – малюка Оскара. Артист разом із мамою вийшов на прогулянку і вперше за довгий час показав, як виглядає ця чарівна жінка.

Віталій Козловський раніше вкрай рідко ділився світлинами із своєю мамою, Тетяною Миколаївною. Втім, цей рік став для популярного артистка періодом, коли він залюбки демонструє прихильникам родинний контент. В останні декілька місяців у фотоблозі Віталія Козловського в Instagram можна побачити світлини із маленьким сином та дружиною Юлією Бакуменко.

Днями Козловський потішив публіку ще одним фото. На цей раз в його Stories зʼявилася мама. Співак показав, як вони чудово проводять час разом і як гарно виглядає бабуся його маленького сина Оскара. Усміхнена жінка в окулярах для зору та смугастій футболці насичено-бузкового кольору із сумкою через плече на довгому паску та з рожевою помадою на губах позує зірковому синові на тлі зелених київських пейзажів.

Мама Віталія Козловського
Мама Віталія Козловського

Мама — підписав світлину Віталій Козловський та додав до підпису фіолетове сердечко, щоб навіть підпис гармонічно доповнював колір маминого одягу.

Вочевидь, вся родина Козловських вийшла на прогулянку разом із тримісячним сином Віталія, малюком Оскаром. Адже на світлині можна побачити частинку дитячої пелюшки. І рідна бабуся насолоджувалася яскравим заходом столичного сонця поряд із найулюбленішими людьми.

“Один Факт” нагадає, що первісток в родині 39-річного Віталія Козловського та 36-річної Юлії Бакуменко народився 25 лютого 2024 року. За декілька тижнів до події артист повідомляв широкій аудиторії шанувальників про те, що готується стати батьком вперше. Тоді він у соціальній мережі оприлюднив ніжну світлину із великим жіночим животиком, на якому був прикріплений шеврон із прізвищем “Козловський”.

Віталій Козловський з дружиною та сином Оскаром
Віталій Козловський з дружиною та сином Оскаром

Наприкінці зими стало відомо, що в подружжя народився син. Хлопчика назвали Оскаром. Нещодавно батьки похрестили первістка, але подробиць церковного таїнства та імена хрещених батьків розголошувати не стали. Ані Віталій Козловський, ані його дружина Юлія Бакуменко не повідомляли про хрестини у своїх соціальних мережах. Інформація про це спливла завдяки тому, що світлину з таїнства Хрещення оприлюднив на закритій Instagram-сторінці священник Олександр Баричко із Михайлівського Золотоверхого монастирю.

Нові статті

Схожі статті

Як охолодити квартиру чи будинок, якщо немає кондіціонера: ці методи реально працюють влітку. Спробуйте!

Літо в 2024 році видалось занадто теплим. В умовах відключень світла скористатись кондиціонером неможливо, тому українцям стануть у нагоді поради по охолодженню квартири підручними засобами.

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.

Так ось, як вона виглядає – всі карти розкриті: 58-річний Віктор Павлік вперше показав свою тещу (ФОТО)

Віктор Павлік не соромиться демонструвати своє особисте життя на публіку та завжди щирий зі своєю аудиторією, зокрема не приховує свої відносини з тещею: як виглядає жінка та чим займається?