“Вона мені зраджувала”: 50-річний Олександр Пономарьов зізнався, чому розійшовся з Оленою Мозговою

Олександр Пономарьов розповів, чому насправді розлучився з продюсеркою Оленою Мозговою - співак тут ні до чого: що відомо про особисте життя зірок?

Олександр Пономарьов поділився подробицями особистого життя, зокрема розкрив причину розриву зі своєю попередньою дружиною, Оленою Мозговою. Пономарьов пояснив, що їхній шлюб з продюсеркою завершився через її невірність. У його житті сталася зрада, яку він намагався пробачити, однак повторна невірність остаточно підірвала його довіру, що й змусило його прийняти рішення про розлучення.

Незважаючи на все, що сталося, Олександр висловив повагу до Олени Мозгової та вдячність за їхню доньку. Він уник негативних коментарів про свою колишню дружину, демонструючи зрілість та вдячність за позитивні моменти їхнього спільного життя.

Олександр Пономарьов зізнався, що екс-дружина Олена Мозгова йому зрадила
Олександр Пономарьов зізнався, що екс-дружина Олена Мозгова йому зрадила

Також Пономарьов торкнувся теми своїх попередніх стосунків з Вікторією Мартинюк. Проте, співак не вдавався в деталі щодо причин їхнього розриву. Зараз його увага зосереджена на професійному розвитку та особистому житті, де він прагне досягти гармонії та стабільності.

Олександр Пономарьов має доньку Женю від Олени Мозгової. Він вважає рідною ще одну доньку Мозгової – Зою, яку виховував з раннього віку, починаючи з 1,5 років. На даний момент, Пономарьов дуже рідко спілкується з Оленою, однак до початку повномасштабного вторгнення активно підтримував її музичні проєкти.

Олександр Пономарьов зізнався, що екс-дружина Олена Мозгова йому зрадила
Олександр Пономарьов зізнався, що екс-дружина Олена Мозгова йому зрадила

Другий шлюб Олександра Пономарьова був з Вікторією Мартинюк і тривав 4,5 роки. Їхні стосунки закінчилися через різницю в характерах. Пономарьов визнає, що допустив помилку, вважаючи, що зможе змінити людину. Вони не співпали за характерами, і коли Вікторія поставила його перед вибором між нею і його донькою Женею, з якою він жив після розлучення з Оленою, співак не зміг відмовитися від доньки.

Олександр Пономарьов зізнався, що екс-дружина Олена Мозгова йому зрадила
Олександр Пономарьов зізнався, що екс-дружина Олена Мозгова йому зрадила

У Олександра Пономарьова є також 16-річний син на ім’я Сашко, який народився у стосунках з Вікторією Мартинюк. Відповідаючи на питання про своє особисте життя, співак досить загадково висловився, проте дав зрозуміти, що не є самотнім.

Олександр Пономарьов  разом із дітьми
Олександр Пономарьов разом із дітьми

Нещодавно на особистій сторінці Олександра в Instagram з’явилася нова фотографія, де він поруч з жінкою, на профілі якої написано “я та сама”. Цей профіль є закритим, що не дозволяє переглянути інші її зображення. Також існує ймовірність, що Олександр, вперше за багато років, вирішив показати свою обраницю публіці.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?