Одружилися з жінками, вдвічі молодшими за себе: Віктор Павлік, Григорій Чапкіс, Володимир Остапчук

В українському шоу-бізнесі є багато чоловіків, які обирають собі дружин, що набагато молодше за них самих. До цього списку належать Віктор Павлік, Володимир Остапчук і хореограф Григорій Чапкіс.

В українському шоу-бізнесі є відомі чоловіки, які обрали собі в дружини дівчат вдвічі молодших за себе. Яка в них різниця у віці — “Один Факт” розповість далі.

Віктор Павлік

58-річний співак Віктор Павлік з юних років мав насичене особисте життя. Його першою дружиною була жінка на імʼя Лідія. В шлюбі з нею понад 40 років тому народився первісток Павліка, Олександр. Друга дружина Віктора Франковича — Світлана, народила йому донечку Христину. З третьою дружиною, Ларисою Созаєвою, співак прожив найдовше – понад 20 років. Вона народила Павліку сина Павла, який в 20 років помер від раку.

Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років
Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років

Четвертий шлюб Віктора Павлика трапився із його фанаткою та блогеркою Катериною Репяховою. Дівчина на 29 років молодша за свого обранця, але це не заважає закоханим будувати гармонійні та щасливі відносини. Катерина народила співаку наймолодшого сина Михайлика. Хлопчику вже в червні виповниться 3 рочки.

Григорій Чапкіс

Чотири шлюби за життя склав і відомий український хореограф Григорій Чапкіс. Остання обраниця майстра танцю була молодша за нього на 51 рік і за віком була ровесницею онучки Григорія Чапкіса. Познайомились закохані в ювелірному магазині, де хореографу стало зле.

Четверта дружина Григорія Чапкіса була молодша за нього на 51 рік
Четверта дружина Григорія Чапкіса була молодша за нього на 51 рік

Їх романтичні стосунки розпочались, коли Чапкісу було вже 89 років, а його обраниці — виповнилось 38. Романтична історія Григорія Чапкіса ще раз підтверджує той факт, що любов віку не знає. І любити та одружуватися можна навіть у почесному віці.

Володимир Остапчук

Шлюб з великою різницею у віці існував і в житті телеведучого Володимира Остапчука. Катерина Полтавська була молодша за свого обранця на 16 років, а їх відносини розпочались, коли Полтавській було лише 22 роки.

Володимир Остапчук старший за дружину Катерину Полтавську на 16 років
Володимир Остапчук старший за дружину Катерину Полтавську на 16 років

Ведучий зізнавався, що до нього в Катерини взагалі не було відносин із чоловіками. І поцілувалась вона вперше в житті саме з ним. Також Володимир Остапчук розповів, що різницю у віці вони з Полтавською не відчувають. А ще — назвав Катерину мудрішою за тих жінок, що були в нього раніше.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.