Працювали разом, а потім одружились: Лілія Ребрик, Наталка Денисенко та інші зірки, які мали службовий роман

Лілія Ребрик, Ольга Горбачова та Наталка Денисенко мали романи на знімальних майданчиках з колегами, а згодом одружились з ними: що відомо про особисте життя зірок?

Деякі українські зірки шоу-бізнесу відомі тим, що знаходять своє щастя в колегах зі сцени чи зі знімального майданчика. Насправді, це не так вже й рідко, коли професійні відносини переростають в щось більше. Деякі з цих відносин набувають серйозних розмірів, переростаючи у міцний шлюб.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Актори Наталка Денисенко та Андрій Федінчик спільно знялися у серіалі “Клан ювелірів”, де вони зіграли ролі закоханої пари. Їхня хімія на екрані була настільки переконливою, що почуття перейшли і в реальне життя. Зустрівшись під час зйомок, вони швидко зрозуміли, що мають спільні почуття, які переросли у міцний шлюб. Наталка та Андрій вже сьомий рік разом і щасливо виховують 6-річного сина, якого назвали на честь батька.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Лілія Ребрик і Андрій Дикий познайомились ще у 2011 році, коли разом танцювали у проєкті “Танці з зірками”. Андрію відразу сподобалася Лілія, хоча вона спочатку хотіла просто дружби. Проте, після закінчення проєкту, їхні стосунки переросли в кохання, і вони одружились. Зараз вони вже 12 років живуть у статусі чоловіка та дружини і разом виховують трьох доньок, Діану, Поліну та Аделіну, що робить їхню родину ще більш повною і щасливою.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова — це одна з тих пар українського шоу-бізнесу, які зростали разом і створили міцний союз на основі своєї початкової робочої взаємодії. Знайомство їх відбулося ще у 1998 році, коли Нікітін був продюсером молодої талановитої Горбачової. Спочатку вони мали виключно професійні відносини, проте з часом це переросло в романтичні стосунки.

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова
Юрій Нікітін і Ольга Горбачова

Поступово робочі зустрічі стали більш особистими, і вони вирішили дати шанс своїм стосункам за межами роботи. Незважаючи на те, що шлях до їхнього щастя був не без турбулентності, вони вибрали один одного. Шлюб був важливим кроком у їхньому житті. Подружжя пережило період розлучення, але вирішило, що їхня любов і бажання бути разом важливіші за будь-які труднощі.

Разом вони не лише підтримують один одного в кар’єрному зростанні, а й виховують двох чудових дітей. Їхня родина є джерелом взаємопідтримки і натхнення для багатьох.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?