“Мені достатньо того, що ця людина зі мною”: Вʼячеслав Хостікоєв зізнався про 12-річні стосунки з колегою

Актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, що його серце не вільне та він перебуває у стосунках із колегою Анастасією Рулою: чи одружена пара? Подробиці.

Відомий український актор В’ячеслав Хостікоєв поділився своєю історією кохання зі своєю довгою обраною. Вже протягом 12 років він перебуває у стосунках із колегою по акторській сцені, Анастасією Рулою, яка також є акторкою. Вони обидва виступають у театрі Івана Франка у Києві, де, очевидно, і з’явилася іскра між ними.

“Це моя дружина”, – заявив актор, наголошуючи на значущості їхніх стосунків. Хоч вони ще не розписані, він зазначив, що якщо для неї це важливо, вони готові розписатися навіть завтра, оскільки для нього було зрозуміло все вже давно.

Актор Вʼячеслав Хостікоєв розповів про свої 12-річні стосунки з колегою
Актор Вʼячеслав Хостікоєв розповів про свої 12-річні стосунки з колегою

Ці слова свідчать про глибоке відчуття розуміння і взаємоповаги між парою, яка, незважаючи на відсутність офіційного оформлення, вже давно відчуває себе сім’єю.

Понад 12 років тому В’ячеслав Хостікоєв і Анастасія Рула зустрілися на першому курсі інституту і з тих пір пройшли великий шлях разом. Їхнє кохання закарбувалося у спільному житті, яке триває вже не менше 5-6 років. Для Хостікоєва рішення жити з Рулою було надзвичайно правильним, він підкреслює, що кожен ранок починається з усмішки, адже його кохана завжди поруч.

Актор Вʼячеслав Хостікоєв розповів про свої 12-річні стосунки з колегою
Актор Вʼячеслав Хостікоєв розповів про свої 12-річні стосунки з колегою

Початок їхнього роману не був надто романтичним: під час обрання партнера для етюду В’ячеслав обрав Анастасію, яка не хотіла бути обраною. Але цей випадок став початком довгого і щасливого спільного життя.

В одній із своїх історій В’ячеслав Хостікоєв поділився, що момент, коли Настя обійняла його, став для нього відкриттям. Ця проста реакція викликала в нього почуття, яке він зрозумів як закоханість. Після цього він вирішив бігати за нею, в їхній історії були різні перипетії: зустрічі і розлуки.

Однак після повторного зібрання разом, В’ячеслав відчув, що не може відпустити її. У кіно зараз Хостікоєв не знімається, оскільки вважає, що не знаходить себе там на даний момент. Він надає перевагу волонтерству, дубляжу та театру.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.