Вся правда вийшла назовні: Марічка Падалко після 15 років у шлюбі розлучилася і швидко народила від іншого

Марічка Падалко завжди відкрита на рахунок особистого життя та чесна зі своїми фанатами: що відомо про другого чоловіка телеведучої, яка народила йому дітей.

Марічка Падалко, відома українська телеведуча, працює на телеканалі 1+1. В особистому житті вона щасливо одружена з Єгором Соболєвим, і разом вони виховують трьох чудових дітей. Варто зазначити, що їх шлюб став можливим завдяки підтримці Марійчиної колеги по телеканалу, Лідії Таран.

Історія знайомства Падалко і Соболєва має свої особливості. Лідія Таран зіграла важливу роль у формуванні їхніх стосунків, адже саме вона, на прохання Марічки, ходила на перші побачення з Єгором. У ті часи ні Марічка, ні Єгор не були вільними, і тому не могли відкрито бачитися.

Марічка Падалко розповіла подробиці особистого життя
Марічка Падалко розповіла подробиці особистого життя

Проте вони не могли тримати свої почуття при собі, і саме Лідія стала тією людиною, яка вислуховувала і втішала обидві сторони. Падалко згадує, як Лідія з розумінням і підтримкою допомагала їй в цей непростий період.

Марічка і Лідія познайомилися на початку 2000-х років і швидко стали близькими подругами. Довіра між ними була настільки сильною, що Марічка без вагань зверталася до Лідії з особистими питаннями і навіть такими важливими, як її стосунки з майбутнім чоловіком. Завдяки цьому рівню довіри та підтримки, їхня дружба стала ще міцнішою.

Марічка Падалко розповіла подробиці особистого життя
Марічка Падалко розповіла подробиці особистого життя

Таким чином, завдяки підтримці Лідії Таран, Марічка Падалко і Єгор Соболєв змогли подолати початкові труднощі у своїх стосунках і стати щасливою родиною. Лідія завжди висловлювала глибоку повагу та захоплення до Марічки за її самодисципліну та жіночу силу волі. Вона вважає Марічку прикладом незламності, здатною змінювати обставини на свою користь.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв уже 13 років перебувають у шлюбі. На момент їхнього весілля у них вже було двоє спільних дітей. Нещодавно Марічка повідомила про зміну свого сімейного статусу, пов’язану з підвищенням її чоловіка у Збройних Силах України. Тепер вона є дружиною офіцера.

Марічка Падалко розповіла подробиці особистого життя
Марічка Падалко розповіла подробиці особистого життя

Пара продовжує жити своїм життям, підтримуючи одне одного в різних сферах, і Марічка неодноразово підкреслювала, що вона пишається досягненнями чоловіка та його службою.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?