Офіційно щасливі молодята: Павло Зібров показав, як виглядає його 27-річна донька та коли буде весілля

Павло Зібров показав свою 27-річну доньку Діану та розповів про її стосунки з бізнесменом Андрієм: найближчим часом на весілля не очікувати, в чому причина?

Павло Зібров нещодавно висловив свої міркування щодо майбутнього весілля своєї доньки, Діани Зібрової, якій 27 років, і її нареченого, бізнесмена Андрія Іщенка. Пара вже давно заручена і планувала одружитися у 2022 році, проте їхні плани довелося відкласти через початок повномасштабного вторгнення в Україні.

Зібров підкреслив, що весілля Діани та Андрія обов’язково відбудеться, коли в країні настане мирний час. Він вважає, що святкування повинно бути радісним і веселим як для молодят, так і для їхніх гостей. Співак переконаний, що в поточних умовах неможливо повною мірою насолодитися весільною церемонією та святковими заходами, тому вони вирішили дочекатися кращих часів, коли в Україні запанує спокій і мир.

Донька Павла Зіброва та Андрій Іщенко
Донька Павла Зіброва та Андрій Іщенко

Весілля зазвичай планують тоді, коли можна насолоджуватися моментами в красивій сукні та фаті, а гості мають можливість танцювати, співати, веселитися та радіти без турбот. Проте зараз, у складні часи, важко уявити, як можна організовувати весільні святкування та радіти, коли навколо відбуваються такі серйозні події. Зараз це просто не є доречним.

Павло Зібров також висловив свої думки щодо обранця своєї доньки. Він розповів, що їхні стосунки склалися дуже добре, і він високо цінує Андрія. Виконавець поділився, що любить і поважає його, зазначивши, що Андрій часто виконує його пісні, що викликає в нього додаткове захоплення.

Павло Зібров розповів про весілля своєї доньки Діани
Павло Зібров розповів про весілля своєї доньки Діани

Діана Зіброва вже довгий час знаходиться у стосунках з бізнесменом Андрієм Іщенком. Після трьох років їхнього спільного життя, Андрій вирішив зробити пропозицію Діані. Спочатку вона не погодилася, але згодом закохані почали планувати весілля. На жаль, їхнім планам завадили спочатку пандемія COVID-19, а потім і повномасштабне вторгнення в країну.

Павло Зібров розповів про весілля своєї доньки Діани
Павло Зібров розповів про весілля своєї доньки Діани

У теперішніх умовах організація весілля здається недоречною. Справжня радість та святкування можливі лише в мирний час, коли немає загрози та турбот, пов’язаних з війною. Це думка, яку висловив артист, підкреслюючи важливість спокійного та мирного періоду для проведення таких важливих подій, як весілля.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.