Перейшов на українську: Потап після чуток про розлучення звернувся до Каменських в ліричній пісні – “Пробач”

Співак Потап після численних чуток про розлучення із Анастасією Каменських записав нову пісню. Вперше за довгий час артист співає українською та… просить вибачення. В кого і за що?

Репер, музикант і продюсер Потап на тлі постійних чуток про розлучення з Каменських вирішив записати нову пісню. “Вибач” – саме таку назву має українська композиція від співака, який останніми роками переживає одну хвилю хейту за іншою.

Ця пісня, за словами самого артиста – присвячена мудрим жінкам, які люблять своїх чоловіків та завжди готові пробачити їм деякі їх вчинки. Потап підкреслив, що для кожної людини вкрай важливою навичкою є вміння пробачати та… просити пробачення першим.

Український артист заявив, що в його особистому житті колись також були ситуації, в яких він через власну гординю та небажання просити пробачення назавжди втрачав звʼязок із близькими та рідними людьми. Чи мав співак на увазі відносини із своєю зірковою дружиною Анастасією Каменських – невідомо.

Втім, такий сумний досвід на сьогоднішній день дозволив Потапу зрозуміти просту істину: навичка перепрошувати – це не тільки прояв усвідомлення власних помилок, а ще й повага та турбота про інших людей, які його оточують.

Вибачення – це чудовий спосіб зняти з себе тягар провини і позбавитись від негативних емоцій щодо свого негарного вчинку в минулому.

Каменських привітала Потапа з премʼєрою нової пісні
Каменських привітала Потапа з премʼєрою нової пісні

Зараз 43-річний музикант вже без вагань просить вибачення в рідних першим. І з великою легкістю пробачає інших першим. Потап зізнався, що в цьому буремному світі є люди, які його не пробачили.

Можливо, музикант має на увазі Каменських, про розлучення з якою останнім часом так активно пліткують? Імовірно, він у цей вислів вклав і спогади про невдалі стосунки із колишньою дружиною Іриною Горовою.

Олексій Потапенко зізнався, що сам він пробачає усіх легко та без жалю. Співак по своїй натурі – людина дуже емоційна. Однак в свої роки ніколи не тримає жодних образ на інших людей. Образа, на думку артиста – емоція негативна. І вона насамперед погано впливає на людину, яка її відчуває.

Нова пісня Потапа “Вибач” – це потужний посил для всіх, хто відчуває необхідність вибачитись або пробачити когось. До речі, нинішня дружина співака, Анастасія Каменських – привітала коханого з премʼєрою пісні. То ж чутки про їх розлучення цілком можуть бути перебільшенням фанатів. І Каменських насправді навчилась пробачати рідного чоловіка і… пробачила його.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.