“Посмішка до вух”: сценічна “мама” Сердючки Інна Білоконь вперше показала обличчя 5-місячної онуки Вероніки

Інна Вікторівна Білоконь відома в українському суспільстві як сценічна "мама" Вєрки Сердючки. В реальному житті артистка має власну родину – чоловіка, дорослу доньку і 5-місячну онучку Вероніку.

Інна Білоконь, яка на українській сцені грає “маму” Вєрки Сердючки – поза сценою має цілком реальну, дорослу доньку. Трохи більше, ніж 5 місяців тому спадкоємиця подарувала зірковій мамі по-справжньому цінний презент – маленьку онучку Вероніку.

Знаменита бабуся іноді ділиться в соціальних мережах світлинами із новонародженою крихіткою. До речі, батьки на початку вересня охрестили маленьку Веронічку – то ж, пристріту тепер точно можна не боятися. Напевно, тому знаменита бабуся вирішила вперше показати обличчя онучки.

Інна Білоконь на своїй сторінці в Instagram опублікувала нову світлину з прогулянки.

Щаслива 5-місячна онучка зручно прилаштувалась на руках в жінки та “вдягла” на обличчя посмішку до самих вух. Дівчинка вбралася у рожевий дитячий комбінезон з довгими рукавами – якраз для осінньої мінливої погоди. На малесеньких ніжках вдягнені білі шкарпетки, а на голові – мереживна дитяча шапочка білого кольору.

Знаменита бабця крихітної принцеси теж одягнулась по погоді: коричневий капелюх з козирком на голові, тепле бежеве худі з капюшоном та спідниця білого кольору. На губах – яскраво-бордова помада.

Онучка зірки на світлині широко посміхається. Невідомо, хто став фотографом для цієї чудової парочки. Імовірно, це була мама Вероніки та донька Білоконь – Яна Макогон. Адже маленька дівчинка, посміхаючись – довірливо дивиться прямо в камеру.

Хрестини онучки Інни Білоконь
Хрестини онучки Інни Білоконь

Хрестини Вероніки Макогон відбулися 5 вересня. Про проведення урочистої події повідомила в соцмережах донька Інни Білоконь. На заході були присутні найближчі люди та друзі молодих батьків. Родзинкою хрестин стала не тільки Веронічка, але й святковий триярусний торт із надписом “Таїнство Хрещення Вероніки”.

Нові статті

Схожі статті

Не помилка молодості: як переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин одружився і став батьком у 19 років

Роман Сасанчин – 22-річний молодий співак, який запамʼятався багатьом українцям завдяки виступу на "Голосі країни. Діти" в 2012 році. Тоді він був ще маленьким та прийшов на сліпі прослуховування.

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.

Термінове звернення Катерини Осадчої: “Якщо не перейдете на українську, наступними будуть наші діти”

Українська телеведуча Катерина Осадча звернулася до своїх підписників через Instagram Stories із важливим закликом щодо мови спілкування з дітьми.

Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?