Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Вагітна дружина шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська розповіла фанатам в Stories про власні причуди. Один із користувачів запитав майбутню маму наступне:

Яка ваша думка щодо фінансів у відносинах? Чи повинна дівчина платити?

Катерина Полтавська надала розгорнуту відповідь і торкнулась в ній, зокрема, і своєї родинної історії з грошима та розподілом коштів.

На думку Каті Полтавської – головний обовʼязок по забезпеченню родини лягає на плечі чоловіка. Майбутня мама зазначила, що жінка повинна мати грошові кошти на власні дівочі забаганки.

Катерина Полтавська розповіла, навіщо найняла няню для ненародженого сина
Катерина Полтавська розповіла, навіщо найняла няню для ненародженого сина

Наприклад – той же манікюр, брови, відвідування СПА-процедур або вечірка з дівчатами в клубі. Треба обміркувати і своє фінансове становище на випадок розлучення.

Катерина Полтавська такий випадок в своїй романтичній історії не виключає. Але водночас вона вважає, що жінка на випадок розлучення може відкладати і гроші, які в шлюбі їй надає чоловік.

За словами Каті Полтавської – жінка в родині також повинна брати участь в складанні та наповненні бюджету. Наприклад – вона може купити в магазині продукти на вечерю, іноді – оплатити комунальні послуги або… кинути гроші няні, як це зробила вона сама днями.

Жінка не повинна бути зовсім безпорадною. Якщо їй потрібні кошти на дівочі забаганки чи прогулянки з подругами – вона повинна вміти заробити на них самостійно.

Здавалось би – навіщо подружжю Остапчуків зараз няня, якщо до народження синочка Тимофія залишається кілька місяців? Катерина пояснила цей момент. Виявляється, що вони винайняли няню для малюка Тіма ще до його народження.

Зараз ця жінка чекає народження хлопчика – так само, як і його блогерка-матуся. За очікування Остапчук платить їй кошти, але іноді зарплатню кидає їй на карту і сама Полтавська. Ось такі бувають зіркові забаганки.

Нові статті

Схожі статті

Скільки дерев нарахували? Юрій Горбунов з вікна свого розкішного будинку показав, що у нього за парканом

Ведучий Юрій Горбунов поділився в Stories відео із подвірʼя свого маєтку. Біля його будинку немає городини, яку потрібно було б щоосені орати трактором. Що ж насправді росте в Горбунова за вікнами?

Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.

Вона не змогла бути з ним до кінця життя – хто перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила у 17

Тоня Матвієнко має двох доньок, але вони від різних шлюбів - співачка розповіла про свою першу любов, яку зустріла ще в школі та закохалась до нестями.

Вчитель, за яким була заміжня Надя Дорофєєва: як виглядає перший чоловік поп-зірки української сцени

Надя Дорофєєва зустріла своє перше кохання у далекому 2011 році, з яким прожила 7 років у шлюбі, але без хепі-енду - хто був першим чоловіком співачки?