“Рідні люди”: 34-річний Тарас Цимбалюк показав рідкісні фото з батьками, які живуть в Корсунь-Шевченківському

Актор з серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав у соціальній мережі рідкісні світлини із рідними батьками. Артист приїхав провідати тата з мамою у рідне місто Корсунь-Шевченківський.

Молодий український актор Тарас Цимбалюк днями приїхав до рідного містечка Корсунь-Шевченківський, щоб погостити в тата і мами вдома. В соцмережах артист вирішив показати рідкісні кадри із батьками, які зазвичай залишаються за кадром.

Тарас Цимбалюк приїхав в гості до мами і батька не з пустими руками. Він привіз найріднішій жінці в подарунок великий букет червоних троянд. Трохи згодом він показав й інші кадри з сімейного застілля. Зокрема, Цимбалюк встиг відвідати місцеву річку та порибалити разом із батьком. Потім актор насолодився прогулянкою в місцевому парку Корсунь-Шевченківського.

Мої рідні люди, мій рідний Корсунь – підписав родинні світлини Цимбалюк

В добірці світлин, які оприлюднив Тарас Цимбалюк, можна побачити, як насправді зараз виглядають його батьки. Зокрема, матуся артиста носить коротеньку стрижку-каре та фарбує волосся в світлий колір. Також жінка носить окуляри для зору.

Тарас Цимбалюк показав рідкісні фото зі своїми батьками в Корсунь-Шевченківському
Тарас Цимбалюк показав рідкісні фото зі своїми батьками в Корсунь-Шевченківському

Батько Цимбалюка – вже зовсім сивий та носить невеличку бороду. На його обличчі помітно багато зморшок – особливо біля очей. Однак вони зовсім не псують його зовнішній вигляд. Навпаки – надають мудрості та певних чоловічих рис.

Тарас Цимбалюк позує поряд зі своїми батьками в світло-зеленій футболці із довгим рукавом та білим коміром. На ще одній світлині батьки актора стоять всередині будинку вдвох. Мама Цимбалюка тримає в руках велетенський букет червоних троянд, які їй подарував син.

Третя світлина – суто чоловіча. На ній Тарас Цимбалюк міцно обіймає батька Василя. Хлопці стоять на тлі велетенського стовбура дерева та дивляться безпосередньо в камеру.

Тарас Цимбалюк показав рідкісні світлини із батьками
Тарас Цимбалюк показав рідкісні світлини із батьками

Навколо них помітний шматочок чарівної природи Корсунь-Шевченківського. Листя на освітлених сонцем деревах поки що не осипалось, але подекуди почало вже жовтіти, готуючись вкрити землю навколо стовбурів дерев.

Фанати та підписники засипали батьків Тараса Цимбалюка купою компліментів. Зокрема, один із дописувачів зазначив, що в артиста дуже щаслива родина. Інший користувач соцмережі зазначив, що усі ці світлини насправді гріють душу.

Нові статті

Схожі статті

Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.

Вона не змогла бути з ним до кінця життя – хто перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила у 17

Тоня Матвієнко має двох доньок, але вони від різних шлюбів - співачка розповіла про свою першу любов, яку зустріла ще в школі та закохалась до нестями.

Вчитель, за яким була заміжня Надя Дорофєєва: як виглядає перший чоловік поп-зірки української сцени

Надя Дорофєєва зустріла своє перше кохання у далекому 2011 році, з яким прожила 7 років у шлюбі, але без хепі-енду - хто був першим чоловіком співачки?