Вона не змогла бути з ним до кінця життя – хто перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила у 17

Тоня Матвієнко має двох доньок, але вони від різних шлюбів - співачка розповіла про свою першу любов, яку зустріла ще в школі та закохалась до нестями.

У Тоні Матвієнко не склалися стосунки з першим чоловіком, оскільки вони вступили у шлюб у молодому віці. Її стосунки почалися, коли їй було всього 16 років, а вже у 17 вона стала матір’ю. Однак молодий чоловік не виявився належним батьком, рано покинувши родину. Ці стосунки не були щасливими, адже Тоня не любить згадувати про них, і в мережі практично немає жодного знімка того, хто колись підкорив її серце.

Виконавиця раніше розповідала, що зустріч колишнього подружжя відбулася у 1997 році. Їх звела доля через спільного друга, який і представив їх одне одному. Вона розповіла, що спочатку вони почали спілкуватися завдяки цьому знайомству, а згодом вона вийшла заміж за нього. Однак з часом у їхніх стосунках виникли складнощі, що призвело до рішення про розлучення.

Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка, який був до Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка, який був до Арсена Мірзояна

У них народилася дитина, і в один момент чоловік зізнався, що кохав її все своє життя. Вона ж запитала, чому він ніколи не зізнався раніше, на що він відповів, що боявся зробити це.

У 2017 році співачка знову віднайшла щастя, вийшовши заміж за співака Арсена Мірзояна. Наразі подружжя виховує спільну донечку Ніну, а також має Уляну, яка вже не мешкає з відомою матір’ю.

Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка, який був до Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко розповіла про свого першого чоловіка, який був до Арсена Мірзояна

Зовсім інша ситуація склалася у Тоні з Арсеном Мірзояном. Їхній союз виявився вдалим, незважаючи на те, що мама Тоні, Ніна Митрофанівна, спочатку не підтримувала цей роман. Вона вважала, що втручання у чужі стосунки – це не найкращий вчинок. Однак, коли Арсен прийшов до її дому, Ніна не тільки відкрила двері, але й відчинила своє серце для молодого чоловіка. Цей союз став значно більш щасливим і гармонійним.

Нові статті

Схожі статті

Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.

Вчитель, за яким була заміжня Надя Дорофєєва: як виглядає перший чоловік поп-зірки української сцени

Надя Дорофєєва зустріла своє перше кохання у далекому 2011 році, з яким прожила 7 років у шлюбі, але без хепі-енду - хто був першим чоловіком співачки?

“Рідні люди”: 34-річний Тарас Цимбалюк показав рідкісні фото з батьками, які живуть в Корсунь-Шевченківському

Актор з серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав у соціальній мережі рідкісні світлини із рідними батьками. Артист приїхав провідати тата з мамою у рідне місто Корсунь-Шевченківський.