Вчитель, за яким була заміжня Надя Дорофєєва: як виглядає перший чоловік поп-зірки української сцени

Надя Дорофєєва зустріла своє перше кохання у далекому 2011 році, з яким прожила 7 років у шлюбі, але без хепі-енду - хто був першим чоловіком співачки?

Володимир Дантес, який здобув освіту педагога з вокалу та Надя Дорофєєва, що завершила навчання на факультеті вокальної майстерності, мали багато спільного, адже вони спочатку закохались, потім одружились, а згодом розлучились.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес вперше зустрілися у 2011 році, у вагоні потяга Укрзалізниці, що нагадувало сюжет романтичного фільму. Спочатку співака не вразила молода дівчина, проте за декілька годин він несподівано зайшов до її купе і з рішучістю проголосив, що неодмінно одружиться з нею. Молоді люди обмінялися номерами телефонів, плануючи провести вечір у компанії друзів. Однак їхні плани зазнали змін, коли Надя вирушила на гастролі до іншого міста.

Надя Дорофєєва показала, як виглядає її перше кохання
Надя Дорофєєва показала, як виглядає її перше кохання

Протягом першого року їхнього роману Володимир двічі пропонував Наді стати його дружиною. Спочатку він подарував їй кумедну обручку, виготовлену з дроту, який залишився від пляшки ігристого вина. Згодом він влаштував справжній квест для своєї коханої. Хоч і співачка не відмовляла у своїх почуттях, але у пари не було достатньо коштів для організації весілля своєї мрії.

Лише через чотири роки після початку своїх стосунків закохані усвідомили, що готові до весілля. Напередодні Надія натякнула Володимиру, що його дві попередні пропозиції втратили актуальність, тож йому довелося знайти новий, оригінальний спосіб, щоб освідчитися.

Надя Дорофєєва показала, як виглядає її перше кохання
Надя Дорофєєва показала, як виглядає її перше кохання

Володимир вирішив зробити її під час прямого ефіру на радіо, в день народження матері Надії. Весільна церемонія проходила за містом і серед запрошених були не тільки зіркові гості, але й близькі друзі та рідні, які прийшли розділити цей особливий день з молодятами.

Дантес і Дорофєєва вважалися однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі, перебуваючи у стосунках протягом семи років. Вони часто отримували запитання від прихильників про плани на батьківство. У відповідь подружжя пояснювало, що їхні кар’єри займають важливу частину їхнього життя.

Надя Дорофєєва показала, як виглядає її перше кохання
Надя Дорофєєва показала, як виглядає її перше кохання

Володимир і Надія зазначали, що вони все ще відчувають себе молодими та, в певному сенсі, егоїстичними. Вони прагнули, щоб їхня дитина була щасливою і не переживала через зайнятість батьків.

Проте, життя виявилося непередбачуваним, і пара вирішила розлучитися. Водночас обидва залишилися не самотніми. Вони почали зустрічатися зі спільними друзями, з якими раніше проводили багато часу.

Нові статті

Схожі статті

Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.

Вона не змогла бути з ним до кінця життя – хто перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила у 17

Тоня Матвієнко має двох доньок, але вони від різних шлюбів - співачка розповіла про свою першу любов, яку зустріла ще в школі та закохалась до нестями.

“Рідні люди”: 34-річний Тарас Цимбалюк показав рідкісні фото з батьками, які живуть в Корсунь-Шевченківському

Актор з серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав у соціальній мережі рідкісні світлини із рідними батьками. Артист приїхав провідати тата з мамою у рідне місто Корсунь-Шевченківський.