Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, скільки залишилось днів до Нового року: 2025 вже скоро

Поки над Україною кружляє різнокольоровим листям пані Осінь, колумбійський ресторатор Ектор Хіменес-Браво принарядився в костюм діда Мороза і нагадав, що невдовзі настане Новий рік.

Відомий український ресторатор та суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво за останні кілька місяців неодноразово дивував публіку своїми кумедними відео та вчинками. Протягом 2024 року він встиг стати “дідусем”, прийняв пологи в улюбленої собачки Лупіти, викормив її дитинчат-цуценят та пороздавав їх у добрі руки. А ще Ектор обзавівся четвертою собачкою на імʼя Бубік і всерйоз захопився українським сільським господарством. Неодноразово на його особистій сторінці в соціальних мережах можна побачити гумористичні відео із сільського городу. Користувачам та фанатам знаменитого шеф-кухаря особливо приглянувсь його раритетний светр з обрізаними рукавчиками.

Отже, 2024 рік для Ектора Хіменес-Браво видався насиченим і він вже в жовтні мріє про новорічні свята. Поки ще невідомо, які страви буде готувати ресторатор та чим саме буде пригощати дорогих гостей в першу ніч 2025 року. Але головний свій костюм він вже продемонстрував.

Ектор Хіменес-Браво нагадав, скільки залишилося до Нового року
Ектор Хіменес-Браво нагадав, скільки залишилося до Нового року

Ектор Хіменес-Браво нарядився в костюм Санта Клауса ще в жовтні. Червона шуба з білим пухнастим коміром та зимова святкова шапка з велетенським білим бубоном дуже личать популярному кулінару. Заради жарту Хіменес-Браво закрив очі сонцезахисними окулярами. Ну а що, до Нового року час ще є, та й осіннє сонечко поки що не ховається за хмаринками.

Ектор вийшов в цьому новорічному одязі у Stories Instagram не просто так. Суддя “МастерШеф” вирішив нагадати українцям про те, що 2024 рік стрімголов летить до свого завершення. І хоча зараз надворі – ще тільки середина осені і жовтень поки ще не віддає Україну у владу зимовому холоду та дощам, слід памʼятати, що через 86 днів черговий складний рік відійде в минуле.

Нові статті

Схожі статті

Після розлучення закрутила новий роман? 32-річна Цимбалару розсекретила, чи перебуває в статусі “холостячки”

Анастасія Цимбалару разом із Григорієм Баклановим були 10 років у стосунках, але нещодавно розлучились - чи встигла акторка за цей час закрутити новий роман?

Зруйнувала 15 років шлюбу: чиє серце Марічка Падалко підкорила ще у 9 класі – як виглядає її перший чоловік

Марічка Падалко зустріла своє перше кохання ще у 9 класі, яке переросло в шлюб, який тривав цілих 15 років - що відомо про першого чоловіка зірки 1+1?

Більше ні для кого не секрет: хто ж той щасливчик, серце якого вкрала Леся Нікітюк – у Мережі є фото обличчя

Леся Нікітюк хоч і не показує обличчя свого нового коханого, але її фанати вже давно знають, ким він є насправді - як виглядає вже не загадковий бойфренд телеведучої?

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: сприятливі та несприятливі дні для квітів у жовтні 2024

В жовтні 2024 року догляд за кімнатними рослинами дещо змінюється. Зокрема, поливати рослини потрібно рідше. "Один Факт" розповість, які дні в жовтні підходять для робіт в домашньому квітнику.