Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.

Тіна Кароль вперше прокоментувала численні чутки, що стосуються її особистого життя. Нещодавно в медіапросторі з’явилася інформація про можливий роман з бізнесменом Юрієм Арошидзе, який є 30-річним підприємцем, що проживає в США, проте періодично відвідує Україну.

Цей факт привернув увагу блогера, який є пліткарем, Богдан Беспалов. За його словами, Арошидзе займається виготовленням протезів, надаючи важливу підтримку українським захисникам і захисницям, які постраждали під час війни.

Тіна Кароль вперше прокоментувала роман із молодшим за неї бізнесменом Юрієм Арошидзе
Тіна Кароль вперше прокоментувала роман із молодшим за неї бізнесменом Юрієм Арошидзе

Тіна Кароль довгий час ігнорувала подібні чутки, але під час одного з її концертів вирішила публічно висловити свою думку щодо цих здогадок. З гумором, характерним для її особистості, вона зазначила, що не отримувала жодних пропозицій через популярний сервіс “Дія”, вказуючи на те, що, попри плітки, її особисте життя не є таким вже таємничим.

Не так давно Тіна на платформі TikTok поділилася своїми враженнями від ситуації, що виникла навколо її можливого заміжжя. Вона вказала на те, що навіть на парканах пишуть різні речі, але це не означає, що вони правдиві.

Тіна Кароль вперше прокоментувала роман із молодшим за неї бізнесменом
Тіна Кароль вперше прокоментувала роман із молодшим за неї бізнесменом

Чутки про роман Тіни з білоруським бізнесменом Юрієм Арошидзе набули популярності після публікації блогера, який активно обговорює деталі їхніх стосунків на платформах, зокрема в YouTube. Відомо, що Арошидзе – молодий бізнесмен, який здобув популярність у своїй сфері діяльності.

Поп-діва завжди була обережна у питаннях, що стосуються її особистого життя, і зберігає свої почуття під контролем. Тож невідомо чи співачка своїми жартами хотіла дійсно спростувати всі слова щодо її роману, чи все ж таки це все прикриття.

Нові статті

Схожі статті

“Живіть, танцюючи”: 91-річний Григорій Чапкіс з того світу дав пораду на граніті фанатам і прихильникам

Український хореограф Григорій Чапкіс відійшов у засвіти три роки тому. На момент завершення життя йому виповнився 91 рік. Але навіть зараз, через великий проміжок часу – він дає поради українцям.

Скільки дерев нарахували? Юрій Горбунов з вікна свого розкішного будинку показав, що у нього за парканом

Ведучий Юрій Горбунов поділився в Stories відео із подвірʼя свого маєтку. Біля його будинку немає городини, яку потрібно було б щоосені орати трактором. Що ж насправді росте в Горбунова за вікнами?

Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Вона не змогла бути з ним до кінця життя – хто перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила у 17

Тоня Матвієнко має двох доньок, але вони від різних шлюбів - співачка розповіла про свою першу любов, яку зустріла ще в школі та закохалась до нестями.