“Рік, як вас немає”: донька Ніни Матвієнко звернулась до Квітки-душі в день смерті та розповіла їй про життя

Сьогодні, 8 жовтня, виповнюється рівно рік з того моменту, як відійшла у засвіти Ніна Матвієнко. Її донька Тоня в цей сумний день поговорила з мамою по душам і розповіла, як вони живуть без неї.

Українська “Квітка-душа” Ніна Митрофанівна Матвієнко померла рівно рік тому, 8 жовтня 2023 року. Її життя обірвалось через онкологічну хворобу. Сьогодні, у перші роковини, донька співачки Тоня звернулась до мами із зворушливою промовою.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона оприлюднила допис із чорно-білою маминою світлиною. Антоніна супроводила його щемливою розповіддю про те, як насправді пройшов їх перший рік без неї.

Вже рік, як вас немає – з повагою та на “Ви” вернулась до матусі Тоня Матвієнко

Донька народної артистки пригадала перші миті і дні після отримання сумної звістки про те, що мами більше немає. За її власними словами – це було приголомшливе відчуття, яке можна було порівняти хіба що з новиною про початок війни в Україні.

Антоніна Матвієнко пригадала, що після втрати матусі взагалі нічого не бажала робити. Навіть на цвинтар до її могили їздити не могла. Та що там й казати, певний час усі речі Ніни Мирофанівни залишались на своїх місцях – ніби вона просто вийшла і зовсім скоро повернеться.

Тоня Матвієнко звернулась до покійної мами в річницю її смерті
Тоня Матвієнко звернулась до покійної мами в річницю її смерті

Спочатку не хотілося ніде зʼявлятися – поділилась спогадами Тоня. – Бо люди згадували Вас, а для мене це було, як по-живому

Зараз, рівно через рік після смерті пані Ніни її донька зізнається:

В нас все добре

За словами Антоніни Матвієнко – дещо в житті все ж помінялось. От наприклад, її чоловік Арсен Мірзоян влаштував в родинному маєтку ремонт.

 

Вам би точно сподобалася ванна – із сумом зазначила донька покійної співачки в своєму зверненні

 

Повідомила вона матусі і про особливу відзнаку, якою її посмертно нагородив президент України. Це – нагорода “Національна легенда України”. А ще – про те, як її улюблена молодша онучка Ніна вперше заспівала на сцені поряд із самою Тонею. Що співали? Ту саму композицію “Сік землі”, яку Антоніна присвятила мамі до дня народження, до якого “квітка-душа” не дожила лише кілька днів.

Тоня Матвієнко зізналася, що за цей рік дуже скучила за мамою та продовжує слухати разом із рідними її чарівні пісні. Крім того, вона вже запланувала організацію концерту памʼяті, за який Ніна Митрофанівна сказала їй уві сні.

Нові статті

Схожі статті

70-річна Алла Кудлай зізналась, хто її “краш”: не повірите, але це її відома похресниця, яка живе з Потапом

Алла Кудлай має відому похресницю Настю Каменських, але останнім часом разом вони не показуються - чи підтримують вони дружні відносини одне з одним?

Alyosha вирішила не тягнути час і знову стати мамою: чи готовий Тарас Тополя стати батьком вчетверте?

Олена Тополя ощасливила свого чоловіка тричі, зробивши його батьком чудових дітей, але як щодо четвертого малюка? Співачка розповіла про свої плани на рахунок материнства.

“Підстрибнув” вгору на 15-50 метрів: вчені розсекретили таємницю Евересту. Що приховує найвища гора світу?

Найвища гора світу Еверест, яку ще знають як Джомолунгму - вважається особливою. Чим вона приваблює увагу багатьох людей та дослідників зі всього світу? "Один Факт" розповість про це детальніше.

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Марічка Падалко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Марічка Падалко популярна телеведуча 1+1, але як виявилось заробіток на каналі не приносить їй великого доходу - скільки ж зірка заробляє щомісяця?