Alyosha вирішила не тягнути час і знову стати мамою: чи готовий Тарас Тополя стати батьком вчетверте?

Олена Тополя ощасливила свого чоловіка тричі, зробивши його батьком чудових дітей, але як щодо четвертого малюка? Співачка розповіла про свої плани на рахунок материнства.

Alyosha, справжнє ім’я якої Олена Тополя, поділилася своїми думками щодо можливого поповнення в сім’ї. В одному з недавніх інтерв’ю вона висловила готовність прийняти нового члена родини, якщо виникне така нагода. Проте на сьогоднішній день вона та її чоловік, Тарас Тополя, не мають наміру ставати батьками ще раз.

Цікаво, що Alyosha і Тарас ніколи не планували мати більше ніж двох дітей. Коли Олена дізналася про свою першу вагітність, вона вирішила, що обов’язково народить. Поява їхнього старшого сина Романа була свідомим вибором, тоді як народження другого сина Маркуса та дочки Марійки стало для них приємними несподіванками. Незважаючи на те, що їхнє батьківство не завжди було запланованим, кожна дитина з’явилася в родині з любов’ю і без жодних сумнівів.

Дружина Тараса Тополі зізналась, чи планує народжувати вчетверте
Дружина Тараса Тополі зізналась, чи планує народжувати вчетверте

Олена також розповіла про свій досвід вагітності, підкреслюючи, що третя вагітність була для неї найважчою. Після народження доньки вона зіткнулася з певними проблемами зі здоров’ям, зокрема, з болями у спині. Це було пов’язано з тим, що її живіт під час вагітності сильно був великим, і після пологів спина почала давати про себе знати.

Пологи під час третьої вагітності стали для Олени найпростішими. У перший раз, коли вона вперше стала матір’ю, її охопило сильне хвилювання, і цей процес затягнувся на більш ніж 10 годин. Під час других пологів виникли ускладнення через обвиття пуповини, що додало стресу. Однак пологи з донькою виявилися найшвидшими – вони тривали лише півтори години.

Дружина Тараса Тополі зізналась, чи планує народжувати вчетверте
Дружина Тараса Тополі зізналась, чи планує народжувати вчетверте

На даний момент Олена та Тарас є щасливими батьками трьох дітей. Наразі вони не планують поповнення у родині, але життя непередбачуване. Можливо, з часом подружжя все ж наважиться на четвертого малюка, і тоді їхні сини та донька отримають ще одну сестричку або братика.

 

Нові статті

Схожі статті

Вона більше не виходила заміж: як виглядав чоловік Софії Ротару, яка без нього поставила життя на паузу

Софія Ротару все своє життя присвятила лише одному чоловіку, а саме Анатолію Євдокименку - як же виглядав її чоловік, з яким вона була по-справжньому щаслива.

Натуральний блондин в розквіті сил: Марина Боржемська показала чоловіка, який став її опорою – він “краш”

Марина Боржемська нещодавно розлучилась із В'ячеславом, але забути про нього не може? Фітнес-тренерка показалась разом із Узелковим, але молодшим.

Святослав Вакарчук і Олег Псюк з KALUSH потрапили в шкільну програму 7-класників: їх фото вже у підручниках

Відразу декілька українських митців потрапили до підручників з української літератури за 7-й клас. Хто з музикантів опинився в шкільній програмі і чому їх туди включили? Розповідаємо подробиці.

70-річна Алла Кудлай зізналась, хто її “краш”: не повірите, але це її відома похресниця, яка живе з Потапом

Алла Кудлай має відому похресницю Настю Каменських, але останнім часом разом вони не показуються - чи підтримують вони дружні відносини одне з одним?