70-річна Алла Кудлай зізналась, хто її “краш”: не повірите, але це її відома похресниця, яка живе з Потапом

Алла Кудлай має відому похресницю Настю Каменських, але останнім часом разом вони не показуються - чи підтримують вони дружні відносини одне з одним?

Народна артистка України Алла Кудлай, відома також як хрещена мати популярної співачки Насті Каменських, нещодавно висловила свої думки про похресницю. Вона підкреслила, що підтримує зв’язок з Настею навіть в умовах повномасштабного вторгнення, яке триває в Україні.

Після початку війни Каменських виїхала за кордон, хоча час від часу навідує рідну країну. За останні два роки вона стала учасницею декількох скандалів, що пов’язані з її продовженням виконання російськомовних пісень.

Хоч і Алла Кудлай раніше уникала коментарів щодо дій Каменських, цього разу вона відкрито заявила, що регулярно слухає її музику і є відданою шанувальницею її творчості. Артистка акцентувала увагу на тому, що серед усіх українських виконавців Настя займає особливе місце в її серці, оскільки у Кудлай немає інших фаворитів у музичній індустрії.

Алла Кудлай розповіла, чи підтримує відносини зі своєю похресницею Настею Каменських
Алла Кудлай розповіла, чи підтримує відносини зі своєю похресницею Настею Каменських

Артистка зазначила, що їхнє спілкування, в основному, відбувається через телефон. Вона також підтвердила, що підтримує добрі відносини з матір’ю Насті, Лідією. Нещодавно Лідія дзвонила до неї по телефону, а сама Настя також колись телефонувала. Але коли Аллу запитали про їхню останню зустріч, вона вирішила не розкривати цю деталь, як і інші подробиці їхнього спілкування.

Алла Кудлай розповіла, чи підтримує відносини зі своєю похресницею Настею Каменських
Алла Кудлай розповіла, чи підтримує відносини зі своєю похресницею Настею Каменських

Це свідчить про те, що взаємини між артистами, які водночас є родичами, залишаються важливими, навіть якщо інформація про їхнє особисте життя не завжди стає доступною для публіки. Не розкриваючи певні моменти, Алла Кудлай демонструє важливість цінувати особисті зв’язки з похресницею, незважаючи на відстань, що їх розділяє.

Нові статті

Схожі статті

Вона більше не виходила заміж: як виглядав чоловік Софії Ротару, яка без нього поставила життя на паузу

Софія Ротару все своє життя присвятила лише одному чоловіку, а саме Анатолію Євдокименку - як же виглядав її чоловік, з яким вона була по-справжньому щаслива.

Натуральний блондин в розквіті сил: Марина Боржемська показала чоловіка, який став її опорою – він “краш”

Марина Боржемська нещодавно розлучилась із В'ячеславом, але забути про нього не може? Фітнес-тренерка показалась разом із Узелковим, але молодшим.

Святослав Вакарчук і Олег Псюк з KALUSH потрапили в шкільну програму 7-класників: їх фото вже у підручниках

Відразу декілька українських митців потрапили до підручників з української літератури за 7-й клас. Хто з музикантів опинився в шкільній програмі і чому їх туди включили? Розповідаємо подробиці.

Alyosha вирішила не тягнути час і знову стати мамою: чи готовий Тарас Тополя стати батьком вчетверте?

Олена Тополя ощасливила свого чоловіка тричі, зробивши його батьком чудових дітей, але як щодо четвертого малюка? Співачка розповіла про свої плани на рахунок материнства.