Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.

Цій талановитій жінці всього 34 роки, а її фінансовий капітал становить 1.6 мільярдів доларів. До неї лідерство в категорії “Найбагатша співачка світу” довгий час займала барбадоська вокалістка Ріанна. Однак нещодавно її посунула з пʼєдесталу інша талановита особа. Розповідаємо читачам “Одного факту”, хто вона така і як її звуть.

Отже, найбагатшою співачкою світу, яка сколотила собі мільярдні статки стала зовсім не дружина мільярдера Захура Мохаммада Камалія. Ця леді – не українка, а американка. Звуть же її Тейлор Свіфт.

За останні кілька років популярність артистки шалено зростала. Станом на 7 жовтня 2024 року “Forbes” оцінив її статки у 1.6 мільярди доларів. Для порівняння – фінансов

ий капітал Ріанни в цей же період становить 1.4 мільярди доларів. Тобто, на 0.2 мільярди менше, ніж в Свіфт.

До речі, Тейлор Свіфт стала першою артисткою, якій вдалося посісти перше місце серед найбагатших співачок тільки завдяки виконанню пісень та проведенню концертів.

Прибуток Тейлор Свіфт значно зріс під час проведення світового концертного туру Eras. Артистка розпочала його в березні 2023 року, а завершить лише наприкінці 2024 року.

Фінансові статки Тейлор Свіфт складаються також із 600 мільйонів доларів, які артистка заробила завдяки гонорарам за свою творчість. Саме в таку суму оцінюють вартість її музичних альбомів. Окрім цього Тейлор Свіфт є власницею нерухомості загальною вартістю в 125 мільйонів доларів.

До речі, нещодавно Тейлор Свіфт висловила своє обурення щодо передвиборчої поведінки кандидата в президенти США Дональда Трампа. Їй не сподобалося те, що Трамп без її дозволу використав її обличчя у власній передвиборчій агітації.

Нові статті

Схожі статті

Офіційно наречена? 36-річній Лесі Нікітюк зробили пропозицію, але не традиційну – невже це її новий бойфренд

Лесі Нікітюк зробили пропозицію, але не традиційну, як ви могли подумати - невже її новий обранець Дмитро Бабчук наважився на це? Про що йдеться - подробиці.

Не підкорив її серце: 48-річний брат Марії Яремчук зізнався, чому не поставив “лайк” для Софії Ротару

Зазвичай Дмитро Яремчук веде приватне життя, але нещодавно чоловік публічно "пройшовся" не лише по своїй сестрі Марії, а й по Софії Ротару - що сталося?

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.