“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.

Кілька днів тому єдина донька ведучої ТСН Лідії Таран Василина відсвяткувала 17-річчя. Дівчинка, яку ведуча народила від колеги Андрія Доманського – стала вже зовсім дорослою. Її зіркова матуся вирішила показати на особистій сторінці в соціальних мережах добірку з архівними фотографіями.

Василина на них постає у різні періоди життя і фанати Лідії Таран змогли побачити, як вона поступово дорослішала і з маленької принцеси перевтілилась в незалежну дівчину.

 

Василинка – більше не дитинка – ось такий підпис зробила Лідія Таран у своєму фото-привітанні

За словами Лідії Таран – 17 років тому їй вдалося здійснити найважливішу місію в своєму житті. Вона змогла народити собі подругу, радість, безмежну пригоду та любов.

Люблю тебе, моя Василинка – зізналась знаменита мама

До вітань підрослої Василини приєдналися колеги її мами по телебаченню та соціальним мережам. Зокрема, в коментарях до вітального допису відзначився ведучий Юрій Горбунов, блогерка та інтервʼюерка Аліна Доротюк та й звичайні фанати відомої ведучої.

Нагадаємо, що Лідія Таран народила донечку Василину 17 років тому від телеведучого Андрія Доманського. Вони знаходилися в цивільних стосунках з 2007 по 2011 рік. Саме в цей період часу в пари народилася спільна донька Василина.

Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран разом із донькою Василиною переїхала жити у Францію. Заради того, щоб адаптуватись в новій країні, Лідія Таран навіть вступила до університету та почала вивчати мову.

Лідія Таран показала архівні фото з донькою Василиною
Лідія Таран показала архівні фото з донькою Василиною

Свої інтереси на новому місці віднайшла і донька Таран – Василина. Дівчина після переїзду почала навчатись в двох школах одночасно і попри певні складнощі – не здалася та звикла до нового місця помешкання.

Нові статті

Схожі статті

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

Вона більше не виходила заміж: як виглядав чоловік Софії Ротару, яка без нього поставила життя на паузу

Софія Ротару все своє життя присвятила лише одному чоловіку, а саме Анатолію Євдокименку - як же виглядав її чоловік, з яким вона була по-справжньому щаслива.

Натуральний блондин в розквіті сил: Марина Боржемська показала чоловіка, який став її опорою – він “краш”

Марина Боржемська нещодавно розлучилась із В'ячеславом, але забути про нього не може? Фітнес-тренерка показалась разом із Узелковим, але молодшим.