Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Леся Іванівна Нікітюк декілька днів тому здивувала українське суспільство новиною про нове кохання. Тепер в неї у фаворитах – не одружений Сергій Притула, а таємничий молодик із спиною, прикрашеною великим татуюванням. В неділю, 8 жовтня, в Stories Instagram Лесі Нікітюк зʼявився кадр із невідомим хлопцем, спина якого була повністю прикрашена велетенською татуїровкою. Нікітюк ніжно обіймала його рукою, прикрашеною рожевим манікюром. Пара розташувалась перед дзеркалом, що дозволило ведучій зробити загадковий кадр зі своїм новим хлопцем.

Бобрий ранок – саме так підписала кадр із невідомим хлопцем Леся Іванівна

На світлині новий бойфренд української красуні розвернутий спиною і його обличчя не було видно. Проте фанати ведучої вже за татуюванням здогадались, хто – володар татуюваної та широкої спини. Невелике розслідування прихильників Лесі Нікітюк дозволило зʼясувати, що це – ніхто інший, як Дмитро Бабчук.

Пильні користувачі соціальних мереж змогли відшукати особисту сторінку імовірного бойфренда Лесі Нікітюк. В шапці профілю зазначено, що цей молодий козак насправді має почесний статус – “Пенсіонер Збройних сил України”. Імовірно, що цей статус молодик присвоїв собі самостійно.

Фанати Лесі Нікітюк впізнали її нового чоловіка та розсекретили його імʼя
Фанати Лесі Нікітюк впізнали її нового чоловіка та розсекретили його імʼя

Цікаво, що окрім самої Лесі за Бабчуком в Instagram стежать й багато інших відомих особистостей. Зокрема, на нього підписані військовий Богдан “Тавр” Кротевич, блогер Ігор Лаченков та відома пара українських фотографів Костянтин та Влада Ліберови.

Трохи згодом Леся Нікітюк зрозуміла, що інтригу розкрито і тому вирішила зізнатися в тому, що її бойфрендом насправді є той самий Дмитро Бабчук.

Без зайвих слів, інтриг і розслідувань – написала Нікітюк, оприлюднивши на власній сторінці світлину із коханим і показавши його обличчя. – Дмитро Михайлович і Леся Іванівна = кохання

Фанати Лесі Нікітюк впізнали її нового чоловіка та розсекретили його імʼя
Фанати Лесі Нікітюк впізнали її нового чоловіка та розсекретили його імʼя

Також ведуча подякувала усім своїм прихильникам за теплі слова та побажання.

Нові статті

Схожі статті

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.

Вона більше не виходила заміж: як виглядав чоловік Софії Ротару, яка без нього поставила життя на паузу

Софія Ротару все своє життя присвятила лише одному чоловіку, а саме Анатолію Євдокименку - як же виглядав її чоловік, з яким вона була по-справжньому щаслива.