Рибалка з Рівненщини витяг величезну щуку: яким уловом можуть похвалитися інші українські рибалки

У країні нині існує заборона на риболовлю через нерест, але, здається, рибалок це не обходить. Вони один поперед одного хваляться розмірами улову. І цифри на вагах вряди-годи дійсно вражають.

Костопіль

Щука-велетень із Костополя

Для населеного пункту це видатна подія, яка сталася буквально на днях. Місцевий рибалка виловив чималу щуку. Сподіваємося, юшка з такої велетенської рибини була смачна, і колег-рибалок теж не оминуло частування. А ми тим часом пригадаємо інші видатні улови українських майстрів рибної ловлі, які зафіксовані в минулі роки.

Здолбунів

У Здолбунові водяться великі білі амури

Тут у серпні 2021 року юнаку пощастило витягти величезного білого амура. Вага рибини, яку дістали з у річки Устя, сягнула аж 10 кілограмів. Щасливий рибалка і всі охочі сфотографувалися з велетнем, а потім його відпустили на річкові простори. Вбивати і їсти такого красеня ні в кого рука не піднялася.

Озеро Світязь

Рибалка-щасливчик витягнув зі Світязя велику щуку

Наприкінці листопада 2022-го з озера витягли щуку, яка заважила понад 16 кг. Радості рибалки з такого неочікуваного приводу не було меж.

Коломия

Товстолобика на 20 кг вивудили в Коломиї

На озері імені Руфа водяться 20-кілограмові товстолобики. Це доведено місцевим рибалкою, який спромігся витягти у грудні 2022 року подібного велетня. Сам би чоловік ніколи б не впорався. На щастя, мимо проходили військові, які й допомогли доправити велетня на берег.

Городоцький район

У Городоцькому районі водиться 30-кілограмовий товстолобик

У ставку “У пристави” поблизу річки Угри цей досвідчений рибалка вже тягав 12-ти і 18-кілограмові тушки. Але наприкінці серпня 2021 року йому пощастило виловити 30-кілограмового товстолобика. Двобій із рибиною тривав цілих 40 хвилин. Урешті перемогла людина. Щоб наростити таку вагу товстолобику знадобилося щонайменше 10 років життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?