Один, два, три – ялинонька, світи: на центральній площі Ірпеня засяяла новорічна ялинка 2023-2024

В місті Ірпінь урочисто відкрили новорічну ялинку. На святковому заході був присутній Святий Миколай у синій шубі, а після його привітальної промови ялинка засяяла жовто-блакитними вогниками.

В середу, 6 грудня — на центральній площі Ірпеня засяяла яскравими вогниками новорічна ялинка 2023-2024 року. Відкриття вічнозеленої новорічної красуні відбулося в день Святого Миколая за новим стилем. Ведучий святкового заходу, вдягнений в традиційний зимовий наряд Святого Миколая (синю шубу, оторочену білим хутром і прикрашену зимовими візерунками) і з довгою бородою вимовив чарівні слова:

— Один, два, три — ялинонька, світи!

І… Відразу після цього на ялинці, прикрашеній жовтими і блакитними іграшками, замиготіла новорічна гірлянда.

Новорічні локації на головній площі Ірпеня
Новорічні локації на головній площі Ірпеня

Поряд з височенькою ялинкою на площі Ірпеня облаштована яскрава фотозона зі світовими інсталяціями у вигляді невеличких штучних ялинок з металевим каркасом, прикрашених однотонними гірляндами, снігових баб і яскравих сяючих арок. Головна ялинка — штучна, а її верхівка прикрашена чотириконечною зіркою.

На свято Миколая та відкриття ялинки в Ірпені завітало багато радісних дітлахів з батьками. Слід зазначити, що тут вічнозелена красуня набагато вище, аніж в столиці України, а локації для новорічних світлин — яскраві і справді дуже святкові.

Також відомо, що в Ірпені, в фойе міської бібліотеки імені Максима Рильского запрацювала резиденція святого Миколая. Діти та дорослі можуть відвідати її 7, 8, 9 та 10 грудня. Більш точний графік роботи резиденції наведено нижче:

  • 7 грудня і 8 грудня: 10:00-12:00 та 15:00-17:00;
  • 9 і 10 грудня: 11:00-15:00.

В місцевій групі Ірпеня в Telegram після урочистого відкриття ялинки провели опитування щодо того, чи сподобалась містянам новорічна красуня. 86% учасників опитування відповіли на це питання “Так”. Але в коментарях деякі люди висловили невдоволення — мовляв, не на часі ялинка та й освітлена набережна – теж, бо деяким в будинках світло вимикають, і хлопці на фронті допомоги потребують куди більше, аніж ялинки.

 

Втім свято відкриття ялинки все ж відбулося і подарувало маленьким дітям чимало радісних хвилин і від зустрічі зі святим Миколаєм, і від різнокольорових вогників, і від святкових світлових локацій.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?