Зимовий Київ: вночі столицю засипало сніжком. Комунальники з “Київавтодору” вже приборкують наслідки

В ніч на середу до Києва завітав перший сніг. Він вкрив білосніжним покривалом дерева і тротуари та, за традицією, завдав клопоту Київавтодору. Чого очікувати киянам протягом дня?

В ніч на 22 листопада українську столицю засипало першим в цьому році снігом. Вже за традицією Київська військова адміністрація у своєму Telegram-каналі попереджає водіїв про імовірні проблеми на дорожніх шляхах, спричинені ускладненням погодних умов.

Київська зима в листопаді/Фото: Укрінформ
Київська зима в листопаді/Фото: Укрінформ

Згідно з прогнозами синоптиків – протягом дня 22 листопада в Києві очікується продовження опадів у вигляді снігу. Температура вдень та вночі буде складати 2-4 градуси нижче нуля, а на дорогах можливо утворення ожеледиці. У військовій адміністрації Києва попереджають жителів столиці та водіїв про можливе ускладнення руху на окремих ділянках вулиць і доріг.

Трава під сніжним покривом/Фото: Укрінформ
Трава під сніжним покривом/Фото: Укрінформ

— Закликаємо водіїв не перевищувати швидкість і дотримуватися безпечної дистанції. Звертаємо особливу увагу водіїв на рух по естакадах, шляхопроводах і мостах — саме на цих місцях виникнення ожеледиці найбільш ймовірне — пишуть представники Київської адміністрації у своєму повідомленні.

Засніжений Київ/Фото: Укрінформ
Засніжений Київ/Фото: Укрінформ

Вже зранку “Київавтодор” відправив для подолання наслідків негоди 297 одиниць техніки, яка працює над прибиранням снігу на вулицях столиці. Також до прибирання снігових наметів залучено близько 160 одиниць техніки керуючих організацій, а ще — декілька тисяч працівників з ручного прибирання, що працюють у складі бригад і розчищають від сніг зупинки, вулиці та тротуари.

Перший сніг завітав до столиці/Фото: Укрінформ
Перший сніг завітав до столиці/Фото: Укрінформ

Поки представники комунальних господарств Києва працюють — самі кияни милуються навколишньою красою і поширюють у соцмережах яскраві світлини першого листопадового снігопаду.

Снігові пейзажі столиці/Фото: Укрінформ
Снігові пейзажі столиці/Фото: Укрінформ

Синоптики розповідають, що саме 22 листопада Україну накриє холодний атмосферний фронт. Він принесе із собою погіршення погодних умов практично на всій території країни, зниження температури повітря до -11ºC і численні опади у вигляді дощу та снігу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?