Батько 15 дітей долею нащадків не переймається: що він зробив такого жахливого, аби не сплачувати аліментів

У свої 37 років Артур є батьком 15 дітей. Усіх їх народили різні жінки. Чоловік ніколи не переймався захистом під час інтимних стосунків, вважаючи це прерогативою партнерок.

Уперше Артур став батьком у 15 років. Дівчина, яка народила від нього дитину, сама спокусила недосвідченого юнака. Тоді ще підліток нічого не знав про контрацепцію і захищений секс. Тому і вляпався в історію.

Артур ніколи не цікавився, як зростають його діти

Але роки йшли, а наш герой, здається, й не думав розумнішати. Серед дівчат Артур користувався шаленою популярністю. Вони самі ліпилися до нього, як мухи до меду. А він нікому не відмовляв. Тож відзначав 20-річчя вже будучи п’ять разів татком.

Усі місця, де хлопчина займався коханням, важко злічити. Це траплялося і в автобусі, і в дамській кімнаті кафе, і в парку, і на горищі. На диво, більшість інтимних стосунків закінчувалися появою бебіка.

Але татуся це мало хвилювало. Артур вважав, що дівчата мають самі потурбуватися про безпеку й ніколи не користувався презервативами. Потім виправдовувався, мовляв, гадав, що коханка пила протизаплідні пігулки.

Нині Артур взявся до виховання свого 11-го нащадка

Оскільки багатодітний татусь мав статус безробітного, то не сплачував аліментів на своїх нащадків. Шоста кохана вирішила подати на нього в суд, щоб притягнути до відповідальності. То чоловік інсценізував смерть. Залишив на березі ставка свої речі, а сам накивав п’ятами.

Звісно, судова тяганина тут же припинилася. Жінка довго оплакувала смерть коханого, допоки не зіткнулася з ним ніс до носа в одному з супермаркетів. Та більше вже судитися не захотіла.

Нині Артуру 37 років. Він є батьком 15 дітей, яких навряд чи згадає на ім’я. Сам ніколи не опікувався дітьми й з жодною зі своїх коханок не одружився. Щоправда, нині намагається побудувати сім’ю з одинадцятою мамою. Їхньому спільному сину вже 7 років. Жінка перебуває на сьомому небі від щастя. Та чи не згадає чоловік про старе і чи втримається довго без зміни партнерок, як це було зазвичай.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?