Дві матки – дві дитинки: унікальні пологи сталися в жінки, якій у лікарні поставили діагноз безпліддя

Жінка довго не могла завагітніти. Медики визначили, що у неї подвійна матка, і порадили забути про материнство. Натомість дивачка примудрилася народити відразу двох малюків.

Шанси 24-річної австралійки завагітніти гінекологи оцінювали як один шанс до 50 мільйонів. Мадлен Каклікос народилася з рідкісною патологією – у неї відразу дві матки. Лікарі радили не намагатися завагітніти, бо все одно нічого не вийде. Але жінка не послухалася.

Кожен з малюків уподобав для себе окрему матку

Вона кілька разів робила ЕКЗ. Вісім спроб видалися марними, а на дев’ятий раз сталося диво. Каклікос вдалося добитися двох смужок на тесті для вагітності. УЗД приголомшило всіх – у середині Мадлен зародилося відразу два плоди. Причому зародки перебували в різних матках.

Медики були надзвичайно здивовані. Згодом з’ясували, що одна дитина була зачата штучно, а друга вагітність настала природним шляхом за тиждень після процедури з підживлення. В лікарні радили парі не займатися сексом, допоки триває пересадка ембріона, але подружжя порушило заборону.

Хлопчики народилися на 34-му тижні

Гінекологи наголошували, що від однієї вагітності слід позбутися, бо невідомо, як все протікатиме, та пара не дала згоди на аборт. Дивно, але особлива вагітна почувалася непогано. Лікарі весь час наглядали за пацієнткою.

Малятка попросилися на цей світ на 34-му тижні. Щасливі батьки назвали їх Нейт і Коул. Коли породілля, яка вже не сподівалася стати матір’ю, взяла на руки малечу, відчула себе на вершині щастя.

Умить забулися всі перипетії і спроби завагітніти, пекельні процедури ЕКЗ і суворий вердикт медиків про безпліддя. Акушери були здивовані не менше батьків, адже з подібними випадками ніколи в житті не зустрічалися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?