Жовто-блакитний колір впливає на росіян як червоний на бика: строчать доноси в поліцію з вимогою прибрати

Пропагандистські телеканали так накачали росіян ненавистю до всього українського, що бідні люди в усьому вбачають зраду – навіть строчать доноси в поліцію, забачивши де-небудь на вулиці поєднання жовтого і блакитного кольорів.

Гіпермаркет “Лєнта”

Скарги на оформлення мережі петербурзьких магазинів у жовто-блакитних тонах постійно надходять у відповідні інстанції. Торгаші не встигають пояснювати, що подібні кольори для бренду обрали задовго до російсько-української війни. Та особливо пильним громадянам байдуже до історичності. Вони категорично вимагають змінити забарвлення вивісок.

Торговці не збираються змінювати бренд

Здається, “Лєнта” зовсім пустилася берега, адже відмовилася розміщувати агітацію про переваги служби в російському війську. Аргумент переконливий – магазин із такою рекламою покупці бойкотуватимуть.

“Проукраїнські” яблука

Пильна жінка з Оріхово-Зуєвського району поскаржилася на бандерівські яблука. 60-річна мешканка Підмосков’я вирішила поповнити колекцію дерев у своєму саду. Задля цього навідалася в розсадник рослин, що розташований в Єгор’євському районі.

Слава переможцям добралися до москви

Обуренню пенсіонерки не було меж, коли в асортименті саджанців вона набачила назву “Слава переможцям”. Саме так, без перекладу на російську. І байдуже, що подібний сорт вивели ще у 1928 році, звісно ж, в Україні. Жіночка відразу ж настрочила заяву в поліцію щодо недопущення антиросійського гасла в поки що мирній московії.

Жовто-блакитні лавки

В Омську сталася подвійна диверсія. Спочатку містяни категорично відмовилися відпочивати на лавках, пофарбованих у “ворожі кольори” – жовтий і синій. У подібній розфарбовці на дитячому майданчики росіяни вбачили “дискредитацію російської армії”.

Жовто-блакитні лави не годяться

Поліція поставилася доволі серйозно до скарги та проконтролювала, щоб подібне поєднання кольорів зникло. Жовті смуги зафарбували білою фарбою. Але знову не догодили омчанам. Адже тепер дерев’яки нагадують про кольори прапору легіону “Свобода Росії” – білий і синій. Тож нині трешовий майданчик підпадає під статтю про “демонстрацію екстремістської символіки”.

Біло-блакитні теж табу

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?