Німа жінка побачила невістку на весіллі і до неї повернувся дар мови: що такого утнула наречена

Весілля – річ зазвичай весела, звісно, якщо підпилі гості не влаштують бійку. Та іноді трапляються зовсім непередбачувані події, і стає незрозуміло, плакати безпосереднім учасникам чи сміятися.

Весілля – річ зазвичай весела, звісно, якщо підпилі гості не влаштують бійку. Та іноді трапляються зовсім непередбачувані події, і стає незрозуміло, плакати безпосереднім учасникам чи сміятися.

Жанна довго опиралася зустрічам з Єгором, вважаючи хлопця доволі неперспективною партією. Він працював звичайним робітником, зірок із неба не хапав. До того ж у молодика була німа матуся, з якою можна було спілкуватися виключно жестами.

Дівчина мріяла затягнути у свої лабети Дмитра. Високий красень, тато – глава фірми. Що ще треба молодятам для щастя? Батько заради любого сина і квартиру відразу придбає, і обставить житло як треба, і машину улюбленій невістці подарує.

Жанна погодилася вийти заміж по зальоту

Тож Єгору практично нічого не світило. Однак ситуація кардинально змінилася, коли дівчина дізналася, що носить під серцем дитину. Дмитро не збирався заради цієї події прощатися з холостяцьким життям. А Жанні конче необхідно було народити первістка в законному шлюбі.

Тут і підвернувся Єгор, який вже кілька разів робив коханій пропозицію руки та серця. Звісно, наречена не збиралася розповідати молодику, що її спонукало відповісти “Так!” А хлопець радів, немов дитина своєму раптовому щастю.

Десь у глибині душі Жанна сподівалася, що Дмитро, дізнавшись про весілля, почне ревнувати й відіб’є її в Єгора. Тому вона запросила колишнього на весілля у ресторан. Ну, як ресторан… Задрипана кафешка, але в її становищі обирати не доводилося.

Час ішов, а Дмитро не з’являвся. Перед рацсом наречена озиралася навсібіч в очікуванні дива, та його не сталося. Жанна з Єгором розписалися. Гості веселилися – їли, пили, співали, танцювали. Невесело було лише нашій героїні. Не про таку долю для себе і своєї дитини вона мріяла.

Від несподіванки до німої свекрухи повернувся дар мови

Раптом помітила у дверях знайомий силует. Непомітно вислизнула в фоє. Дмитро потягнув дівчину в жіночий туалет і без слів став обіймати та цілувати. Вона не пручалася – вирішила отримати задоволення наостанку.

Раптом двері відчинилися, і перелюбці почули незнайомий голос: “Жанно, що ти робиш?” Дівчина обернулася й отетеріла – її німа свекруха від раптового шоку заговорила. От і розсудіть – плакати їй тепер чи сміятися?

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?