90-річні близнючки вперше возз’єдналися після 81 року розлуки: востаннє бачились, коли їм було по 9

Дивовижна історія трапилась в Америці. Дві сестри-близнючки зустрілись одна з одною через вісім десятків років. Подробиці цієї історії читайте в цьому матеріалі від редакції "Один Факт".

Майже казкова історія трапилася на території США. Дві сестри-близнючки (Андреа Лопес та Маурілія Чавес), яким вже виповнилося по 90 років — вперше за 81 рік життя зустрілись одна із одною. Сталось це у грудні. Після смерті своїх біологічних батьків близнючки були розлучені одна з одною у віці 9-ти років. Пройшло багато десятиліть, перш ніж вони змогли зустрітись знову. А допоміг дівчатам у цьому ДНК-тест.

ДНК-тест допоміг двом американськимсестрам- близнючкам зустрітись через 81 рік вимушеної розлуки
ДНК-тест допоміг двом американським сестрам- близнючкам зустрітись через 81 рік вимушеної розлуки

За словами бабусь — перша за стільки років зустріч стала для них несподіваною та приємною. В обох виникло таке відчуття, ніби вони зустрілися вперше за все життя.

Андреа Лопес поділилася емоціями від хвилюючої зустрічі із сестрою-близнючкою:

81 рік — це занадто довго! Я пам’ятаю зовсім небагато… Трохи… Трохи… — розповіла Лопес.

Батьки дівчат-близнючок померли, коли дівчатам ледве виповнилося 5 років. В їх родині виховувались 10 діточок. Після того, як рідних батьків не стало –родичі поділили усіх дітей між собою і забрали їх на виховання. Тому дівчата опинились в різних родинах.

У День Подяки, який в Америці святкують наприкінці листопада — генетичний тест виявив пару рідних сестер. Андреа Лопес без довгих роздумів відправилася з Лас-Вегасу, де вона мешкала – до своєї рідненької сестри у Денвер. Жінка забронювала квиток на літак і полетіла назустріч рідній людині, яку не бачила багато років.

— Моя сестро, мені дуже хотілося побачити тебе, щоб ти була зі мною – розповіла Лопес

Возз’єднання родичів відбулося всього лише на один день. Разом із Чавес і Лопес зустрілись також інші їх брати та сестри, з якими їх розлучили багато років тому.

Перед зустріччю, яка відбулася у грудні – близнючки розмовляли одна із одною по телефону. Жіночки пригадали, як складно їм було дізнаватись одна про одну. До того ж, їх голоси помітно змінились з дитячих часів та періоду, коли їх вимушено розлучили.

Сестри-близнючки зустрілись одна із одною через 81 рік
Сестри-близнючки зустрілись одна із одною через 81 рік

Під час своєї зустрічі Лопес і Чавес вирішили надолужити втрачений час і навіть, як в дитинстві, поспали в одному ліжку. Лопес потім зізналась, що під час сну навіть вивалилась із цього ліжка.

Взагалі-то сестри добре провели час одна із одною і вдосталь ділились спогадами з дитинства. А потім Лопес настав час повертатись до Невади.

Маурілія та Андреа також дізнались, що в них ще є живі троє братів та сестер. Зараз їм від 80 до 90 років. Лопес також змогла зустріти одного зі своїх братів, який прибув із Лос-Анджелесу, щоб відвідати її. Потім Лопес відправилася до Техасу, аби зустрітись там з іншим своїм братом.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?