В американки з Каліфорнії сини народились з різницею в 24 дні: як це сталось і як почуваються хлопчики зараз

В американському штаті Каліфорнія 32-річна жінка стала мамою двох чудових хлопчиків з різницею… в 24 дні. "Один Факт" розповість деталі ціϵї зворушливої історії нижче.

Неймовірна історія трапилась в штаті Каліфорнія (США). Там 32-річна жінка на імʼя Дженна Еррера після багатьох років безуспішних спроб завагітніти стала мамою одразу двох хлопчиків. Щоправда, народились немовлята із різницею в 24 дні. Як таке могло статися — “Один Факт” розповість в наступному матеріалі.

Дженна Еррера — жінка 32-х років, яка разом зі своїм другим чоловіком, 39-річним Джо багато років намагалась зачати дитину. В пари нічого не виходило і тоді Дженна вирішила спробувати новітні технології та сурогатне материнство.

Заради створення повноцінної родини із дітками подружжя вирішило скористатись послугами сурогатної матері. Підходяща кандидатура була знайдена швидко. Дівчині, яка погодилась виносити для Дженни та Джо дитину – також було 32 роки.

Коли пара на початку 2023 року дізналась, що їх сурогатна мама змогла завагітніти і тепер носить під серцем їх біологічну дитину – їхньому щастю не було меж.

Американка Дженна Еррера зі своїми дітьми. Фото: SWNS
Американка Дженна Еррера зі своїми дітьми. Фото: SWNS

Пройшло чотири тижні з того моменту, як подружжя дізналось цю гарну новину і їх родину чекав ще один найприϵмніший сюрприз. Дженні також вдалось завагітніти природнім шляхом.
Врешті решт Дженна та Джо змогли стати батьками двох хлопчиків. Свого старшого синочка Джосефа жінка народила 1 жовтня 2023 року. Через 24 дні сурогатна мама народила йому молодшого братика.

Подружжя американців вирішило, що буде виховувати хлопчиків, як близнюків, бо для їхньої родини це маϵ великий сенс. Хоча насправді немовлята не ϵ близнюками, бо народились в різний час та різними жінками.

Втім, сама Дженна каже, що двійня — це вдвічі більше радості і в 5 разів більше домашньої роботи. Жінка зазначила, що сурогатній мамі про свою вагітність повідомила, коли та була вже на 12-му тижні. Звісно, в неї і думки не було, щоб відмовитись від того хлопчика, якого виношувала сурогатна мама.

Дженна, до речі, вже маϵ двох старших доньок від попереднього шлюбу. В 2013 році, вже перебуваючи у стосунках із Джо — жінка пережила три викидні, один за одним. Лікарі лише розводили руками й казали, що шанс завагітніти в неї ϵ. Але тут все залежить лише від везіння.

В 2022 році вона разом із чоловіком вирішила, що хоче мати спільну дитину. Спочатку жінка намагалась завагітніти природним шляхом, а потім — вирішила вдатись до сурогатного материнства. Жінка, яка народила для Джо із Дженною другого хлопчика — колумбійка.

Нові статті

Схожі статті

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.

Якщо ви хочете великі ягоди, спробуйте цей лайфхак: як виростити полуницю без постійних підживлень

Якщо ви хочете отримати величезний врожай та мати великі ягоди, обов'язково спробуйте цей метод: як можна вирощувати полуницю без постійних підживлень?

Добірка фактів №1 про знаки Зодіаку Близнюки, Діва і Терези: що варто знати кожному за гороскопом

Якщо ви цікавитесь астрологіϵю, то наступні цікаві факти про знаки Зодіаку Близнюки, Діва й Терези точно вам сподобаються. Дізнайтесь, хто із них ϵ символом братньої любові, а хто живе найдовше?

19-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню: Маша все частіше в цих білих стінах. Що кажуть лікарі?

Донька королеви ночі Маша Полякова поділилась зі своїми підписниками в соціальних мережах, що має проблеми зі здоров'ям: що сталося та як себе почуває зірка?