Хореографиня Ілона Гвоздьова порадила пишним дівчатам не мучити себе недоїданням: “Я проти дієти!”

Всі ми з цікавістю споглядали за Ілоною Гвоздьовою у шоу "Танці з зірками", захоплюючись її статною фігуркою і вправними рухами. Багатьом хотілося б бути такою ж стрункою, як хореографиня. Танцівниця розповіла своїм шанувальникам, як цього легко досягнути.

Не завжди Ілоні діставалися в партнери на паркеті перспективні зірки. Та майстрині вдалося показати з кращого боку і Юрія Ткача, і навіть Дмитра Танковича. Зате в парі з Ігорем Ласточкіним танцівниця врешті здобула перемогу.

Відтоді до порад Ілони широкий загал дослухається з особливою увагою, перебуваючи у впевненості, що вона знає, що каже. Гвоздьова не забарилася з порадою, заговоривши про щемку для багатьох схильних до повноти людей тему: дієти.

На диво, знаменитість, що має ідеальні форми, висловилася проти застосування будь-яких дієт. На думку Ілони не існує в природі єдино правильної дієти, що допомагає схуднути. Багаторічний досвід спілкування з клієнтками дозволив Гвоздьовій дійти висновку, що будь-яка дієта дає виключно швидкоплинний ефект або навіть обходиться зовсім без нього. Згодом скинуті кілограми повертаються назад, причому із надлишком.

Деяким жінкам таки вдалося набути бажаних форм, недоїдаючи, та заразом починалися серйозні проблеми зі здоров’ям в емоційному, психологічному або ж фізичному плані.

Ілона Гвоздьова не набрала зайву вагу навіть під час вагітності

Тож Ілона радить усім жінкам не мучити себе дієтою, а переглянути раціон, зробивши його збалансованим. Звісно, якщо дієту призначає лікар за певними показниками, її ігнорувати не можна. А задля схуднення це нічого не дасть, переконана танцівниця.

Тож кожній дівчині чи жінці, яка мріє стати стрункішою, бажано не відмовлятися від певних продуктів, а просто зменшити їх кількість. Якщо вдасться з’їдати щодня по півпорції, яку вживали раніше, результат не забариться. Слід врахувати, що так доведеться діяти не тиждень чи місяць, а весь час. В іншому разі скинуті кілограми швиденько повернуться назад на талію.

Нові статті

Схожі статті

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.

Як виглядає третій чоловік Ірми Вітовської, якого вона приховує від широкого загалу: заміж пішла у футболці

Українська акторка Ірма Вітовська була в шлюбі тричі. Хто став її третім чоловіком і чому вона пішла за нього заміж не у весільній сукні? Далі про це розповість "Один Факт".

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".