Чоловік харчується виключно шоколадом і картопляним пюре: інші продукти організм категорично не сприймає

Кожна дитина мріє харчуватися виключно шоколадками, але батьки ніколи не дозволяють робити подібне. А наш сьогоднішній герой просто змушений харчуватися шоколадними яйцями. Це відбувається не через капризи, а з зовсім іншої причини.

Так сталося, що організм в Ешлі Кіна не сприймає певних продуктів. Процес травлення зумовлює дивну харчову поведінку бідолахи. Чудово заходять чоловіку шоколадні великодні яйця. От ними він і харчується, допоки ті є у продажу, а це переважно з січня по квітень. За сезон з’їдає близько двох сотень штук.

30-річний британець відчуває нудоту від більшості звичних для кожної людини продуктів. Окрім шоколадних яєць він може також ласувати картопляним пюре, йоркширським пудингом, а ще нормально перетравлює фрукти.

Чоловіку доводиться весь час харчуватися Великодніми шоколадними яйцями

У дитинстві його намагалися привчити до поживної їжі, але в Ешлі щоразу після вживання каші з молоком ставався напад блювоти. Відтоді зберігся страх перед більшістю продуктів. Він боїться пробувати щось нове зі страв, оскільки певен, що почуватиметься кепсько.

Кін звертався до лікарів із проханням пояснити, в якій площині перебуває його проблема – психологічна чи пов’язана з особливостями роботи кишківника. Аналізи не показали жодних відхилень. Але це не надало оптимізму, адже чоловік усе одно не може харчуватися м’ясом й овочами. Картоплю вживає виключно у вигляді пюре. Від смаженої, в кожушках чи від чипсів його нудить.

Шоколадну дієту чоловік урізноманітнює картопляним пюре

Багато разів Ешлі намагався замінити 6 шоколадних яєць на день іншими продуктами, але через поганий стан доводиться весь час повертатися до шоколадної дієти. Через це чоловік ніколи не їсть разом зі своїми дітьми і не ходить у гості чи ресторан.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?